Interneten keresztül van e olyan lehetőség, hogy feljelentek névtelenül egy céget, amelyik a munkavállalókat valamilyen szempontból kizsákmányolja?
Lehet neten is, legalábbis ezt találtam:
Sajnos dolgoztatnak, a fizetést ígérgetik.
Saját tapasztalat, hogy hülyének nézik a dolgozókat.
Még nincs lezárva a mi éheztetésünk sem.
Jelenlegi álláspontom az, hogy amint észre veszem, hogy nem akar fizetni, visszatartja a fizut, minden habozás után ott hagyom. Ott kell hagyni, nem kell megvárni míg több hónapos bérrel lógnak, mikor is tudnának fizetni.
Csak azért tudják a csalók ezt megtenni mert hagyjuk.
Az egész magyar rendszer erről szól a kizsákmányolás a harácsolás stb. A gazdagok még feljebb kerülnek a hétköznapi dolgozó tisztességes emberek még lentebb.
Én is ki vagyok zsákmányolva havi 280-300 órát dolgoztatnak.
Ismeretlen fogalom a táppénz fizetett szabadság stb. Úgy dolgozunk mint egy minimálbérrel bejelentett napszámos. Ha
ottvagyok és teszem a dolgom akkor kapok pénzt ha nem vagyok ott(nincs kivétel) nem kapok. Van munkatársam akinek (szószerint kilóg a bele) öklömnyi köldöksérve van és nem teheti meg, hogy elmenjen orvoshoz, mert akkor egy hónap kiesik a fizetéséböl és tönkremegy a családi kassza.
a gázos vizes villamos cégek nem kérdezik, hogy miért nem fizet számlát. De még így sem nyavajgunk mert legalább van esélyünk eltartani a családunkat.
www.munkahelyiterror.hu
Itt megírhatjátok melyik cég mit vétett.
De van egy másik is:
Ennek nem tudom a pontos webcímét, de ha beírjátok googleba, hogy feketelista cégeknek, akkor megtaláljátok, amit kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!