Rossz trágya munkahelyi légkör miatt hagytatok már ott munkahelyet?
Szóval a munka az ami, önmagában azzal nincs gond, tudtam mit vállalok, a fizetés az szar, de ezzel a munkával másutt se kapnék többet mert bértáblás meló, tehát ez is „rendben“.
Viszont a légkör!! Alkoholista munkahelyen pityizáló főnök, a körülötte ugráló seggnyaló kollegák és és ott se dolgozó de máégis ott lebzselő családtagok gyűrűje, pincsikutyák, beépített diktafon-emberek, fülelő kémek, mást bemártó ezt azt kitaláló főnöki ugrancsok, néhány „nekik mindent szabad“ főnöki kegyenc....
szóval egy hányinger egy trágyadomb az egész. Undorító a gyomrom kifordula asok álszent hazug retek „kollegától“ de nem csak ezek hanem a szaros kis állásukat féltő a főnöktől magukat összeszaró piti kis kollegácskák akik reggeltől estig negatívkodnka hgy „jaj mi lezs ha kirúgnka jaj mi lezs hát csinálni kell tűrni kell jaj mi lesz“
Egy iszonyatos trágyadomb az egész.
Otthagynátok? Lassan 10 éve vagyok nagyon nagyon tele van a tököm.
Persze hova mennék na ez a gond.
Nme kapkodnak értem, és olyan más melóba (pl operátor) ahol még ennyit se kapnék oda nem megyek. Máshova meg nem kellek, úgyhoyg kérdés hova is menjek.
De itt meg maradásom meddig lehet hát elnyel élve a szartenger!!
Mit tehetnék? Azon kívül hogy semmit...
20: Azt látom, hogy bárki bármi választ vagy tanácsot ad, neked egyik sem felel meg, te csak hőzöngve oktatgatsz, meg bekopizod a válaszaikat. És kérdésről kérdésre váltogatod a nemed és a beosztásod. Hol tanár vagy, hol kertész, hol meg vendéglátóiparban dolgozol.
Tudod, ez az oldal azért van, hogy ha valakinek kérdése van valamiről, vagy tanácsra szorul, akkor feltesz itt egy kérdést, és akik tudnak, válaszolnak neki. Nem pedig azért, hogy online hőzöngjenek itt azok, akiknek a tökük tele van az élettel. Te alapjában véve nem is kérdezel, csak kérdésnek álcázott vagdalkozásokat írsz ki. Ha a negatív véleményedet, álláspontodat akarod hangoztatni, akkor logikusabb lenne cikkeket írni valahova, vagy pedig blogot nyitni.
Én már igy kezdtem, de van aki mindig rául a facára.... #1 voltam....
Lehet jelenteni a kerdezőt.... elöbb utóbb megunja, vqgy az adminok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!