Mit tennétek, ha a munkahelyeteken csupa rosszindulatú ember lenni, akik hozzád sem szólnak egész nap?
Külön irodában vagyok, ennyi ami enyhíti ezt a rossz érzést. Nem kedvelnek, ha beszélgetni próbálok velük, akkor nem lehet velük, mert nem is válaszolnak kb. Itt mindenki olyan negatív a másikkal, egymást kibeszélik, gondolom engem is.
Én új vagyok - 4. hónapja vagyok a cégnél.
A régi munkahelyemen nagyon jó volt, mindenkivel jól elvoltam, cégen kívül is találkoztunk, barátság is kialakult hamar, nemcsak munkakapcsolat. Itt meg a közös munka is nyögvenyelős, mert senki senkinek nem akar segíteni, mindenki csak azt nézi, hogy Ő nehogy 2 perccel tovább dolgozzon a kolléga miatt. Ráadásul eléggé undokok is.
Hogyan viselkedjek?
Sajnos most nem áll módomban munkahelyet váltani, itt kell valahogy jobbá tennem a helyzetet.
Valahogy elviselhetőbbé tenni a magam számára lekileg, plusz jó lenne, ha idővel ők sem lennének ilyenek, de nem tudom, hogy viselkedjek, hogy ezt elérjem
Gyereket tervezünk a férjemmel, ezért sem tudok új munkahely után nézni. Szükségem van a tb csed gyed stb miatt arra, hogy folyamatos legyen a munkaviszonyom, és nem lenne túl fair egy új munkahelyre sem belépni most, ebben a helyzetben.
Annyi a szerencsém, hogy van külön irodám, de egész nap a kutya sem szól hozzám, nem kedvelnek a többiek, és ez eléggé lehangol :(
Most ezen miért vagy kiakadva?
A munkahelyeneken főleg itthon bemennek az emberek és dolgoznak, nem haverkodni járnak egyesek.
Ha haverkodni akarsz menj fitness terembe vagy szórakozóhelyre. Bár lehet fitness teremmel is gondod lesz mert oda meg edzeni járnak az emberek, sajnálatodra.
A munkahelyen mindenki végzi a dolgát, olyat meg nem igazán fogsz találni ahol locsi fecsi megy, mert azt jobb esetben hamar bezárják, nincs ugyanis bevétel, pofázásból nem lesz haszna a cégnek.
Szerintem el vagy tévedve egy kicsit.
Utolsó, hogyan érhetném ezt el én is? Mármint hogy ne zavarjon. Hogyan viselkedjek a többiekkel? kimérten, természetesen, barátságosan?
Még nem voltam ilyen helyen, eddig mindig csdapattagnak éreztem magam, és sokszor összeálltunk segíteni is egymásnak akár túlórában is, ha valaki lemaradt. Az ilyen rideg munkahelyi légkört még annyira nem érzem.
Egyszerűen xarjam le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!