Mit tennétek, ha a munkahelyeteken csupa rosszindulatú ember lenni, akik hozzád sem szólnak egész nap?
Figyelt kérdés
Külön irodában vagyok, ennyi ami enyhíti ezt a rossz érzést. Nem kedvelnek, ha beszélgetni próbálok velük, akkor nem lehet velük, mert nem is válaszolnak kb. Itt mindenki olyan negatív a másikkal, egymást kibeszélik, gondolom engem is.
Én új vagyok - 4. hónapja vagyok a cégnél.
A régi munkahelyemen nagyon jó volt, mindenkivel jól elvoltam, cégen kívül is találkoztunk, barátság is kialakult hamar, nemcsak munkakapcsolat. Itt meg a közös munka is nyögvenyelős, mert senki senkinek nem akar segíteni, mindenki csak azt nézi, hogy Ő nehogy 2 perccel tovább dolgozzon a kolléga miatt. Ráadásul eléggé undokok is.
Hogyan viselkedjek?
2017. máj. 3. 09:20
11/15 anonim válasza:
"Egyszerűen xarjam le?"
Vagy verd a fejed a falba. :D :D
Na most komolyan mást nem tehetsz úgysem.
12/15 anonim válasza:
Én se szólnék hozzájuk többet a kelleténél.
13/15 anonim válasza:
Azóta változott valamit a helyzet? :)
15/15 A kérdező kommentje:
Nem lett jobb, felmondtam. A végén már elviselhetetlen volt.
2018. febr. 5. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!