Rossz trágya munkahelyi légkör miatt hagytatok már ott munkahelyet?
Szóval a munka az ami, önmagában azzal nincs gond, tudtam mit vállalok, a fizetés az szar, de ezzel a munkával másutt se kapnék többet mert bértáblás meló, tehát ez is „rendben“.
Viszont a légkör!! Alkoholista munkahelyen pityizáló főnök, a körülötte ugráló seggnyaló kollegák és és ott se dolgozó de máégis ott lebzselő családtagok gyűrűje, pincsikutyák, beépített diktafon-emberek, fülelő kémek, mást bemártó ezt azt kitaláló főnöki ugrancsok, néhány „nekik mindent szabad“ főnöki kegyenc....
szóval egy hányinger egy trágyadomb az egész. Undorító a gyomrom kifordula asok álszent hazug retek „kollegától“ de nem csak ezek hanem a szaros kis állásukat féltő a főnöktől magukat összeszaró piti kis kollegácskák akik reggeltől estig negatívkodnka hgy „jaj mi lezs ha kirúgnka jaj mi lezs hát csinálni kell tűrni kell jaj mi lesz“
Egy iszonyatos trágyadomb az egész.
Otthagynátok? Lassan 10 éve vagyok nagyon nagyon tele van a tököm.
Persze hova mennék na ez a gond.
Nme kapkodnak értem, és olyan más melóba (pl operátor) ahol még ennyit se kapnék oda nem megyek. Máshova meg nem kellek, úgyhoyg kérdés hova is menjek.
De itt meg maradásom meddig lehet hát elnyel élve a szartenger!!
Mit tehetnék? Azon kívül hogy semmit...
Mit számít mit mondunk? Ha nem adnak Neked évekig fizetest, akkor se mozdulsz semmere, plusz minden valasz után copyzol, oktatsz, nem fogadsz meg semmit.....
Igy a kerdésed ertelmetlen, kár is vele foglalkozni.....
Es kivel már többször megkerdezted, tisztán emlékszem, hogy.megkerdezted mar ezt, ezert olvass vissza a kérdéseid között.....
Es hogy a kérdésre is válaszoljak, igen hahytam ott, de en nem vagyok ilyen töketlen, tutyi mutyi, muja ember....
Nekem volt egy hely 2014-2015 környékén.
Beadtam a felmondásom, közös megegyezéssel lett a vége, felmondási idő nélkül.
Na ott komolyan a végén már olyan érzésem volt hogy itt tömegverekedés lesz, szét is hullott a cég mikor elmentem, 1-2 ember még ott van de már nem dolgoznak, na az nagyon durva volt, ilyen "South Central" feeling.
Ja és a fizetés is vicc volt, zsemlére meg vízre elég volt max.
Aztán még jött pár ilyen, 1-2 hónapig tartottak, majd 1 évig csak állásinterjúkra jártam, az is vicces volt.
Mostani helyemen 7-8 hónapja vagyok, de ez is bármikor bedőlhet, bár nem verjük egymást, de mindenki mondogatja hogy jobb lenne be se menni, ennek így nincs értelme, és én is látom, a fizetés persze itt se egy hű de nagy összeg.
most azon gondolkodom le kellene lépni ebből az országból, mert megyünk a semmibe.
"Lassan 10 éve vagyok nagyon nagyon tele van a tököm"
Ha ezzel kezded az irományodat , akkor nem is olvasom tovább.
"Aztán még jött pár ilyen, 1-2 hónapig tartottak, majd 1 évig csak állásinterjúkra jártam, az is vicces volt.
"
Akkor te ne panaszkodj bakker! Hát akkor te egy gazdag ember vagy!!
Hát aki meg tudja csinálni hoögy 1 évig interjúkra járkál-és mi a francból éltél 1 évig? míg nem dolgoztál?
Míg járogattál ide oda?
Hát akkor te ne panaszkodj.
"Akkor te ne panaszkodj bakker! Hát akkor te egy gazdag ember vagy!!
Hát aki meg tudja csinálni hoögy 1 évig interjúkra járkál-és mi a francból éltél 1 évig? míg nem dolgoztál?
Míg járogattál ide oda?
Hát akkor te ne panaszkodj."
Annyi is volt az "életem" úgymond, ettem ittam, család eltartott, de nem is vettem nagyon semmit.
Megvettem a buszbérletet azt csá.
Annyira nem volt vicces öreg, nem tudom hol élsz.
Megvettem a buszbérletet azt csá. "
Ühüm. És az mennyi? Nekem a havi BKK bérletem 9500/hó.
Csak az.
Az egy évben már bőven 100.000. Csak az.
És akkor még levegőt nem vettem.
De egy f@@@sz vagy már bocs.
Ja és egy évig ettem meg ittam, tehát az luxus élet nem??
Ja tényleg egyszer vettem egy hohes C gyümölcslevet, tehát az már ultra luxus nem?
"De egy f@@@sz vagy már bocs.
Ja és egy évig ettem meg ittam, tehát az luxus élet nem?? "
Aha. És miből ettél is ittál egy évig? Tán ingyen van a kenyér neked vagy mi?
Mennyiből lehet enni /nap?
Alsó hangon 1000 ft/nap.
Tehát 1 hónap = 30.000
egy év csak a kaja 12x 30.000 = 360.000
és akkor (te írtad!) közlekedtél is. Mennyi is a bérlet? Legyen 10.000 /hó.
Akkor az 120.000 /évb
Tehát Ha csak eszel iszol + közlekedsz ( te írtad!!!) akkor az máris 360.000 + 120.000 = 480.000/év
MIBŐL? ha 1 évig nincs állás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!