Ti mit tennétek olyan kolléganővel, aki "mindig mindent jobban tud"?
Tipikusan ez a "ah, ezt én úgyis jobban tudom" fajta.
Sajnos egy szobában vagyunk, és már nagyon elviselhetetlen.
Nem csak a munkával kapcsolatban osztja az észt, hogy "hát ő biztos ezt, meg azt csinálná", hanem magánéleti kérdésekben is, már nem szeretek vele beszélgetni ilyesmikről.
Adódik egy probléma a munka során, el kezdem intézni, ő meg el kezd pattogni, hogy ő biztos ezt, meg azt hívná, és addig pattog, míg ő telefonál, meg intézkedik, mintha mi nem tudnánk, mit kell csinálni.
1. A munka terén gondold át, hátha igaza van, ha nem, akkor nem figyelsz oda rá.
2. Magánéleti kérdésekröl meg minek beszélsz vele, nem tartozik rá egyáltalán.
Nem az, hogy igaza van, de olyan hangnemet enged meg magának, mint egy tanárnéni, aki épp leszidja a nebulót, mert nincs kész a házi feladata.
A magánéletről beszélést, mint írtam, már nem gyakorlom vele. De például nyáron nem lehetett elkerülni, hogy ne mondjam meg, miért nem fogok dolgozni pár hétig (műtöttek), de persze ő még ezt is jobban tudta, hogy engem meg kell-e műteni, vagy sem. Mert "ő biztos nem műttette volna meg magát". Még jó, hogy csak rosszindulatú daganatom volt, mint utólag kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!