Nektek volt már olyan hogy felvettek egy céghez, ígértek mindent aztán 3 hét múlva rúgtak kifele? Többit alább.
Előfordul. Valaki benyalta magát a helyedre.
Nálunk is van ilyen, arra az időre vesszük fel az "idegent" amíg nem akar valakinek az ismerőse itt dolgozni. Szemét húzás, de már rutinszerűen csináljuk.
"Rúgnak kifele"?? Ilyenért én agyon is lőném.....
Lehet kevés voltál, nem feleltél meg... ez eszedbe jutott?
"Nálunk is van ilyen, arra az időre vesszük fel az "idegent" amíg nem akar valakinek az ismerőse itt dolgozni. Szemét húzás, de már rutinszerűen csináljuk."
De királyak vagytok.
A cégetek egy igazi daráló.
"A legtöbb cég ilyen."
ideáig már eljutottam.
Lehet hogy szimplán nem feleltél/felelt meg az illető az elvárásoknak.
Mondjuk ahhoz szerintem valami nagyon unszimpatikusat kell tenni hogy valakit ilyen rövid időn belül kitegyenek. Nálunk alapból több hónap belerázódni a munkakörbe, cég szokásaiba, kapcsolati rendszerének megismerésébe.
Ráadásul bármennyire is ez a közhiedelem, egy cégnek sem annyira jó hogy folyamatosan hajtani kell a munkaerőt, beléptetni, kiléptetni, papír munkázni, pazarolni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!