Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mással is volt már ilyen?...

Mással is volt már ilyen? Valaki írta behívták interjúra, és mikor megjelent a cégnél benyögték hogy bocs nem lesz interjú mert felvettek már valakit.

Figyelt kérdés
Mondjuk kapsz időpontot másik hétre, reggelre. Mikor megjelensz akkor eléd áll valaki és mondja hogy elfelejtettek szólni de elmarad az interjú, feleslegesen jöttél mert már felvettek valaki. Ezt elolvastam le is döbbentem. Mással is volt már ilyen?
2017. jún. 9. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Haveromnak volt olyan, hogy bement, mondták a portán, hogy jönnek a HR-sek.

Bemutatkoztak, majd bementek a büfébe, leültek egy kávé mellé, aztán mondta a pali, hogy nem nézi meg az anyagát, meséljen magáról, majd a végén. 15 perc után derült ki, hogy a pali nem is őt várta, hanem egy nőt.

Addigra az a HRes, akihez érkezett haverom, lelépett, akihez meg ők jöttek, az szintén.

Így mindketten bukták az állást.

2017. jún. 9. 14:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak olyan szokott lenni hogy mondják telefonon keresnek majd, mondom az is vagy email. Aztán soha nem hallok róluk.
2017. jún. 9. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmmel volt, hogy behívták interjúra időpontra majd még szerencsétlen vagy másfél órát várt ott mire valaki hajlandó volt kijönni és közölni, hogy már pár napja betöltötték az állást...
2017. jún. 9. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ezt én nagy bunkóságnak tartom. Velem csak olyan volt hogy 1 nappal az interjú előtt felhívtak hogy már találtak valakit. Szerintem ez így korrekt.
2017. jún. 9. 14:29
 5/10 A kérdező kommentje:

de legalább neked benyögték hogy ne indulj el feleslegesen.

Komolyan mondom nem tudom mi jöhet még, egyre katasztrófálisabb ez a munkaügyi helyzet.

én komolyan mondom ezt megcsinálnák velem poénból összevizelnék pár céges autót, komolyan mondom.

2017. jún. 9. 14:37
 6/10 A kérdező kommentje:

3-as: és nem hívta fel előtt senki?

Hogy nem kell jönni, mert akkor az ember keres másik céget.

2017. jún. 9. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Komolyan mondod? :D

Ha velem ilyen történne, nem bánnám utólag, persze akkor ideges lennék. De egy ilyen cégnél, ahol ez oké, nem is szívesen dolgoznék.. Meg még ez is jobb, mintha meghallgatnak meg minden, jól teljesítesz és mégsem te kapod és nem fogod érteni miért. De az a korrekt, ha szólnak időben, nyilván az a normális.

2017. jún. 9. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezek, ilyen "csini" vagy trendi munkahelyek bizonyára, mert ott van ez a korrektség...
2017. jún. 9. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy raneztek, aztan "bocs, de nem"

Nalam olyan volt regen, hogy a bolt ablakaba ki volt rakva, hogy eladot keresnek, bementem, gondolom nem voltam szimpatikus, szoval azt mondtak, mar betoltottek az allast.

De olyan is volt, hogy megkaptam az allast, benyujtottam a felmondasomat a masik helyen, erre ket nappal a kezdes elott kozoltek, hogy bocsi, de nem kellek megse. Es hallani lehetett, hogy rohog az illeto.

2017. jún. 9. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem volt már ilyen. Előtte pár nappal hívtak az interjú időpont miatt, elmentem, kérték, hogy mutatkozzak be, majd a végén közölte a HR_es, hogy igazából már betöltötték az állást és köszöni, hogy eljöttem és meséltem magamról, ha lenne üresedés hasonló pozícióban, akkor értesítenek. Szerintem is nagy szemétség, mert épp aznap esett elég nagy hó, le volt fagyva minden, egyéb esetben nem mentem volna ki se.
2017. jún. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!