Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rossz trágya munkahelyi...

Rossz trágya munkahelyi légkör miatt hagytatok már ott munkahelyet?

Figyelt kérdés

Szóval a munka az ami, önmagában azzal nincs gond, tudtam mit vállalok, a fizetés az szar, de ezzel a munkával másutt se kapnék többet mert bértáblás meló, tehát ez is „rendben“.

Viszont a légkör!! Alkoholista munkahelyen pityizáló főnök, a körülötte ugráló seggnyaló kollegák és és ott se dolgozó de máégis ott lebzselő családtagok gyűrűje, pincsikutyák, beépített diktafon-emberek, fülelő kémek, mást bemártó ezt azt kitaláló főnöki ugrancsok, néhány „nekik mindent szabad“ főnöki kegyenc....

szóval egy hányinger egy trágyadomb az egész. Undorító a gyomrom kifordula asok álszent hazug retek „kollegától“ de nem csak ezek hanem a szaros kis állásukat féltő a főnöktől magukat összeszaró piti kis kollegácskák akik reggeltől estig negatívkodnka hgy „jaj mi lezs ha kirúgnka jaj mi lezs hát csinálni kell tűrni kell jaj mi lesz“

Egy iszonyatos trágyadomb az egész.

Otthagynátok? Lassan 10 éve vagyok nagyon nagyon tele van a tököm.

Persze hova mennék na ez a gond.

Nme kapkodnak értem, és olyan más melóba (pl operátor) ahol még ennyit se kapnék oda nem megyek. Máshova meg nem kellek, úgyhoyg kérdés hova is menjek.

De itt meg maradásom meddig lehet hát elnyel élve a szartenger!!

Mit tehetnék? Azon kívül hogy semmit...

2018. máj. 13. 09:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11: Álláskeresési és szociális segély ismeretlen fogalmak neked, kamutrollkám?
2018. máj. 13. 18:32
 12/24 A kérdező kommentje:

"Álláskeresési és "

Aha.... alapvetően az álláskeresési járadékot minimum 36, maximum pedig 90 napig folyósítják

[link]

Na és az év többi háromnegyed részén mi van?

2018. máj. 13. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Takarodjal mar kerdezo, ott irta b+ higy a "csalad eltartott" takarodjal es asd el magad....
2018. máj. 13. 21:25
 14/24 anonim ***** válasza:
13: Volt még ám az "és" után is valami! Amit korlátlan ideig kaphat az ember, és magasabb is lehet, ha az ember családos.
2018. máj. 13. 22:31
 15/24 A kérdező kommentje:

"salad eltartott" takarodjal es asd el magad..."

Ja hát akkor melózni se kell csak otthon kúrni a rezet mert a család eltart. Én inkább felakasztanám magam mint hogy 1 ÉVIG!!!! a család tartson el.

Szégyenben világgá mennék inkább.

2018. máj. 14. 08:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Akkor akaszd fel magad! Sok GYK olvasót boldoggá tennél.
2018. máj. 14. 08:21
 17/24 anonim ***** válasza:
De tényleg, ez egyszer válaszold már meg, hogy mi célból teszed fel a kérdéseidet, ha semelyik válasszal nem vagy elégedett?
2018. máj. 14. 08:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Támogauom a 16. Válasuod...
2018. máj. 14. 14:11
 19/24 A kérdező kommentje:

"De tényleg, ez egyszer válaszold már meg, hogy mi célból teszed fel a kérdéseidet"

Az ok annyira nyilvánvaló hogy az hogy nem esik le a húszfillér, az téged minősít nem engem. Ott van az ok, pofánver kiszúrja a szemed és NEM LÁTOD?

Hát... akkor ne lásd.

2018. máj. 14. 19:10
 20/24 A kérdező kommentje:

"Támogauom a 16. Válasuod..."

Támogasd. Attól én mg itt voltam vagyok és leszek.

2018. máj. 14. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!