Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mertek a munkahelyen...

Ti mertek a munkahelyen beteget jelenteni és nem menni? Nálunk nem tanácsos ilyet tenni

Figyelt kérdés

Ti mertek betegek lenni a munkahelyen? Én per pill szekus cégnél vagyok itt nagyon nem tanácsos betegség miatt távol lenni, 1-2 nap még tán belefér de fizetést erre se adnak, ha ennél több akkor lapát.

Előzőleg 10 évig vendéglátásban voltam ott még durvább volt ott ha csak 1 napot is nem mentem volna beteget jelentve többet nem is kellett volna.

Nálatok ez hogy van?

2018. márc. 18. 13:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Tanulni kellett volna.. .....
2018. márc. 18. 20:50
 32/40 A kérdező kommentje:

"Tanulni kellett volna.. ....."

Ez most a jelen szitu szempontjából súlytalan értelmetlen kijelentés....

idős bácsi elesik.... hát papa vigyázni kellett volna... ja kellett volna... de most már elesett már okoskodhatunk hogy mire figyelhetett VOLNA.... most azzal a szituval kell mit kezdeni hogy ott fekszik a földön.

2018. márc. 18. 21:00
 33/40 anonim ***** válasza:

Ott van az is, hogy válts területet/foglalkozást. Tanulj valamit, próbálj ki új dolgokat, lehetne sorolni. Az nem megoldás, hogy csak panaszkodsz és csücsülsz a kakiban. Így soha nem fognak megoldódni a problémáid. Felnőtt ember vagy, te alakítod az életed. Mielőtt feltennéd a kérdést, hogy mit, válaszolnék is rá: azt tőlünk hiába kérdezed. Nem ismerünk, nem tudjuk hány éves vagy, milyen kompetenciákkal rendelkezel, mi az ami érdekel.

29 voltam

2018. márc. 18. 22:21
 34/40 anonim ***** válasza:

Igen, merek!

Es a tanulni kellett volna azert vág ide, mert ha több lábon állnál es nem csak arra lennél jó, higy valami eldugott telephelyre kirakjanak, akkor Te is meg mernéd csinálni, és nem jönnel ide folyamatosan a szanalmas es fiktiv kérdéseiddel! De nézd a jó oldalát! Tanulni sose késő.....

2018. márc. 19. 07:50
 35/40 anonim ***** válasza:
34: Nekem kételyeim vannak afelől, hogy bármelyik kérdésének lenne valós alapja. Az is lehet, hogy egy jólmenő gazdag valaki, aki megbízásból trollkodik.
2018. márc. 19. 07:52
 36/40 A kérdező kommentje:

"egy jólmenő gazdag valaki, aki megbízásból trollkodik."

Az vagyok. Szavanként 10.000-et keresek GBP-ben, de azt is csak azért fogadom el, mert szeretem ha megaláznak aprópénzzel.

2018. márc. 19. 11:53
 37/40 anonim ***** válasza:
36: Azért az fenemód érdekes paradoxon, hogy állításaid szerint dolgozol valahol, de mégis mindig ráérsz egész napp itt ontani a hülyeségeket.
2018. márc. 19. 12:54
 38/40 A kérdező kommentje:

"de mégis mindig ráérsz egész napp itt ontani a hülyeségeket."

Mi ebben az érdekes? tesóm állásban munkahelyen készült fel az államvizsgára.... és jelesre diplomázott.

2018. márc. 19. 12:58
 39/40 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyen dolgozol, ahol tolerálják, hogy egész műszakban a neten lógj, akkor meg nem kéne panaszkodnod.
2018. márc. 19. 14:35
 40/40 anonim ***** válasza:
Dolgoztam én is biztonsági őrként,volt ahol borítékban kaptam a pénzt,nem utalással,és minimálbérre voltunk bejelentve,persze többet kaptunk.Nem volt szabadság,se semmi,annyi pénzt kaptál ahány órád volt,ennyi.Mostani helyemen meg ha nincs kedvem bemenni,nem megyek be aznap,nem okoz lelkitörést.
2018. márc. 22. 04:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!