Ti mertek a munkahelyen beteget jelenteni és nem menni? Nálunk nem tanácsos ilyet tenni
Ti mertek betegek lenni a munkahelyen? Én per pill szekus cégnél vagyok itt nagyon nem tanácsos betegség miatt távol lenni, 1-2 nap még tán belefér de fizetést erre se adnak, ha ennél több akkor lapát.
Előzőleg 10 évig vendéglátásban voltam ott még durvább volt ott ha csak 1 napot is nem mentem volna beteget jelentve többet nem is kellett volna.
Nálatok ez hogy van?
De itt a fórumon jópár ember írta már.
Én még nem dolgoztam ilyen helyen mondjuk.
Hogy az ember 1-2 nap vagy mint írtam 2-3 napra kiírná magát és akkor annyi is neki a helyen.
Mehet máshova.
" #9
Egyáltalán nincs így.."
Na de ember nem csak szakácsok vannak ám a világon hanem 12 egy tucat felszolgálók pultosok akikből 10en állnak sorba a helyedre!! És ha veled akármi gebasz van hát küldenek is el van bőven a helyedre.
"Tehát hülye lennék nem kivenni a szabikat.
De ilyen táppénzen még nem voltam, "
Te azt se tudod almáról vagy körtéről van szó.
Mi köze a szabinak a betegállományhoz/tp-hez?
A szabit még jó hogy az utolsó napig kiveszem ez nem is kérdés.
"Hogy az ember 1-2 nap vagy mint írtam 2-3 napra kiírná magát és akkor annyi is neki a helyen.
Mehet máshova."
Így van. Így van a vendéglátásban szekus cégeknél takarítócégeknél. Mindenütt.
Aki nem hiszi az menjen el ilyen helyre melózni és egyből elhiszi.
"A szabit még jó hogy az utolsó napig kiveszem ez nem is kérdés."
Csak mert van olyan cég aki év végén a ki nem vett szabikat kifizeti pénzben.
És akkor ezt nem kell figyelgetni.
"Csak mert van olyan cég aki év végén a ki nem vett szabikat kifizeti pénzben.
És akkor ezt nem kell figyelgetni."
Akkor az a cég helyből EGY CSALÓ!!!! Uis 2012 óta (Mt) TILOS a szabit pénzben megváltani. TILOS!!!
Ki kell adni.
Amely cég inkább kifizeti az tudatosan CSAL!
Vagyonvédelmi cég.
Örző védők.
Inkal, Civil, stb.
"Ezért olyan büntetést kaphat a cég, hogy utána attól koldulnak."
Áruld már el légyszi kitől?
Megint valami "hivataltól" nem?
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!