Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért irigyek a kollégáim?

Miért irigyek a kollégáim?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,közép felső kategóriás autóval járok dolgozni. Szabadidőmet testépítéssel, utazással töltöm. Nincs szerencsére gyerekem. Barátnőm van. Kollégáimnak mindegyiknek van min 2 vagy 3 gyereke. Így evidens, hogy nincs pénzük se jó autóra, (ilyen 2-3 százezres roncsokkal járnak) se utazásra. Rám irigykednek,próbálnak munkámba hibákat találni, majd azonnal vamzerkodni a főnöknek. Miért irigykednek? Senki sem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy csináljanak gyerekeket.Ha nem csináltak volna, most élhetnének úgy mint én. Amúgy ők is korosztályom 30 körül vannak.

2018. márc. 18. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
11%
🤣🤣
2018. márc. 18. 12:24
 52/86 anonim ***** válasza:
64%
Aki csak csórón tud élni gyerek mellett, annak kár gyereket vállalnia.
2018. márc. 18. 12:24
 53/86 anonim ***** válasza:
70%

Te annyira hülye vagy... El vagy szállva magadtól, mert jársz nyaralni és jó autód van? Ki a sz@rt érdekel?? A kollégáidnak SAJÁT lakásuk es gyerekük van, miért zavar ez téged? Nekik lehet, hogy ez a sikeres élet, és nekik van igazuk.

Te egy hülye kis pojáca vagy, egy külön ,,lakreszben", ez aztán a teljesítmény :D Honnan veszed egyáltalán, hogy ők nem nyaralnak? Mi közöd van hozzá? Miért foglalkozol velük?

El sem tudod képzelni, hogy valakinek nem az jelenti a sikert, mint ami neked?

Szimplán utálnak téged, mert egy öntelt kisfiú vagy, aki próbálja magát nagymenőnek előadni, de nagyon nem megy.

2018. márc. 18. 12:25
 54/86 anonim ***** válasza:
11%

Mi az a gyors es szép autó, de őszintén.... csak nem egy b6-os passat külföldről?

Tenyleg ugye nem csóróskodsz külföldről behozott kocsival... remélem azert nem adod le ennyire....

Mert.ugy beszélsz.mintha szalonból 0km.en kihozott bmw vagy audi lenne...

2018. márc. 18. 12:28
 55/86 anonim ***** válasza:
27%
Azt mondod, az állítólagos nőddel akarok majd gyereket (nem kéne szaporodnod, de ez mellékes). Nem lenne jobb nyaralás és menő autó helyett lakásra gyűjteni?
2018. márc. 18. 12:31
 56/86 A kérdező kommentje:
2015- ös mazda 6. Nem német divatautó nyugi.
2018. márc. 18. 12:33
 57/86 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem irigyek, egyszerűen irritáló vagy a nagy egóddal.
2018. márc. 18. 12:38
 58/86 anonim ***** válasza:
45%

Mazda 6?

Felső kategória?

Amúgy biztos.

2018. márc. 18. 12:53
 59/86 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést. Közép felső
2018. márc. 18. 12:55
 60/86 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem sem gyerekfüggő, nálunk pont az kavar leginkább, aki gyerektelen vénlány. (Nem olvastam a válaszokat, csak az elejét). Ne törődj vele, valaki mindig irigy valahogy, valamilyen oknál fogva. Engem pl. azért utál mindenhol 2-3 bunkó, mert szerintük jól mentem férjhez. (Szarul fizető közszféra), sajnos a vezetőség sem a munkát nézi jutalmazáskor, hanem, hogy ki elvált, vagy rosszabb, özvegy. Ami szomorú, de urambocsá' ne legyünk már szociális intézmény. 35/N
2018. márc. 18. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!