Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért irigyek a kollégáim?

Miért irigyek a kollégáim?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,közép felső kategóriás autóval járok dolgozni. Szabadidőmet testépítéssel, utazással töltöm. Nincs szerencsére gyerekem. Barátnőm van. Kollégáimnak mindegyiknek van min 2 vagy 3 gyereke. Így evidens, hogy nincs pénzük se jó autóra, (ilyen 2-3 százezres roncsokkal járnak) se utazásra. Rám irigykednek,próbálnak munkámba hibákat találni, majd azonnal vamzerkodni a főnöknek. Miért irigykednek? Senki sem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy csináljanak gyerekeket.Ha nem csináltak volna, most élhetnének úgy mint én. Amúgy ők is korosztályom 30 körül vannak.

2018. márc. 18. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:
Nem becsméreltem senkit. Mindegyik kollégámnak megadom a tiszteletet, barátságos, segítőkész szoktam velük szembe lenni. De ha visszahallom , hogy kibeszél a hátam mögött,utánna általában sokat már nem beszélek velük,ami szerintem jogos.
2018. márc. 18. 11:01
 12/86 anonim ***** válasza:
68%
Kérdésed nem lehet relevans, ha az anyuci, apuci házába mesz haza, ahol semmi kiadásod! Igy volt nekem is 20 évesen. Most 30 eves koromra annyi valtozott, hogy a felső kategóriás autóm mellé, lett egy feleségem, egy gyerekem, és felépitettem a háza.....
2018. márc. 18. 11:05
 13/86 A kérdező kommentje:
Szülői házba élek, de külön lakrészem van. Így fölöslegesnek érzem,hogy elköltözzek.
2018. márc. 18. 11:08
 14/86 anonim ***** válasza:
63%
Na látod, igy már nem is vagy akkora jampi! Mig valaki saját eletet épít, addig Te csak a latszatra hajtasz, és más javain elvezkedsz. 1 percig azt hittem vagy valaki....
2018. márc. 18. 11:11
 15/86 A kérdező kommentje:
Nem vágyom egyenlőre arra, hogy házat építsek, gyerekeket csináljak. Egyenlőre élni szeretnék, élvezni az életet. Nem tudom ezt miért nem lehet elfogadni. Én sem irigykedem a három gyerekre meg a fundamenta lakás hitelre....
2018. márc. 18. 11:15
 16/86 anonim ***** válasza:
52%

Ez most részedről dicsekvés, vagy a mások hibáinak a felhántorgatása.

Én is még tegnap beképzelt voltam. Ma már tökéletes.

2018. márc. 18. 11:16
 17/86 anonim ***** válasza:
17%

Hahaha, na látod kérdező? A jóindulatú válaszolókból már magad is rájöhettél.

Te is egy szüleiden élősködő vagy!

Bezzeg ők! 😂😂😂

Nyugi, csak ironizáltam.😉

2018. márc. 18. 11:16
 18/86 anonim ***** válasza:
63%
El lehet fogadni, es el is fogadja mindenki. Ellenben Te provokálsz es minősítesz, mintha letettel volna az asztalra valamit is!
2018. márc. 18. 11:17
 19/86 anonim ***** válasza:
59%
felső kategóriás autód van de nem tudod az egyelőre és az egyenlőre közötti különbséget?
2018. márc. 18. 11:23
 20/86 anonim ***** válasza:
28%
"Így evidens, hogy nincs pénzük se jó autóra, (ilyen 2-3 százezres roncsokkal járnak) se utazásra" kicsit se nagyzolsz , áhh holl. gondolom ott is vmi ilyesmi ficsúr lehetsz
2018. márc. 18. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!