Miért irigyek a kollégáim?
Nekem nem fontosak azok az érdekek
Érdekek??? Mondom én, nem az eszedért irigyek.
Meg mindig nem kaptam választ mi ebben a siker?
Mert van egy autója meg elmegy Horvátországba nyaralni? Ez nem siker....
Te szólod le bárkinek is az olvasását?
Talán tanulj meg inkább helyesen írni (kelett, 2.-ik és társai) ja és ragozni. A -ban;-ben és a -ba;-be ragok helytelen használata elég súlyos és kínos hiányosság. Ráadásul szintén az általad említett második osztályból.
Majd amikor anyuci, apuci kivág otthonról es magadat kell eltartani a kerdésed akkor lesz csak releváns. Fúú de ott lennék, mikor el kell adnod a kocsidat... 😂
M
Ja, valóban nagy siker anyucival élni "külön lakrészben" és hagyni, hogy kinyalja a p.cshád 😂 tudod, ha egy fia forintot sem kell beleadnod a rezsibe, kajába stb-be és netán még a szülők is besegítenek, akkor könnyű ám kocsira gyűjteni meg Horvátországra (utóbbi egyébként a magyarok körében nem nagy szám, kb a Balatonnal egyenlő még árban is olykor).
Ellenben az általad lenézett fundamentásoknak férjük/feleségük és gyerekeik vannak, magyarul saját családjuk. És lakásuk is meg szerényebb autójuk, amiért ők kőkeményen dolgoznak. Te mit is tettél le asztalra? Egy "saját lakrészt" anyádék házában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!