Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért irigyek a kollégáim?

Miért irigyek a kollégáim?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,közép felső kategóriás autóval járok dolgozni. Szabadidőmet testépítéssel, utazással töltöm. Nincs szerencsére gyerekem. Barátnőm van. Kollégáimnak mindegyiknek van min 2 vagy 3 gyereke. Így evidens, hogy nincs pénzük se jó autóra, (ilyen 2-3 százezres roncsokkal járnak) se utazásra. Rám irigykednek,próbálnak munkámba hibákat találni, majd azonnal vamzerkodni a főnöknek. Miért irigykednek? Senki sem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy csináljanak gyerekeket.Ha nem csináltak volna, most élhetnének úgy mint én. Amúgy ők is korosztályom 30 körül vannak.

2018. márc. 18. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
56%
"Nem lakom anyucival, külön lakrészem van" birom, mikor a lúzerek próbálják megmagyarázni... 😂😂😂
2018. márc. 18. 12:02
 42/86 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem fontosak azok az érdekek

Érdekek??? Mondom én, nem az eszedért irigyek.

2018. márc. 18. 12:04
 43/86 anonim ***** válasza:
39%
Félve merem megkérdezni, de nem lehet, hogy a (válaszaid alapján ítélve) stílusod az általuk érzett ellenszenv fő oka, nem pedig a "sikereid" meg a szép életed?
2018. márc. 18. 12:08
 44/86 anonim ***** válasza:
63%

Meg mindig nem kaptam választ mi ebben a siker?

Mert van egy autója meg elmegy Horvátországba nyaralni? Ez nem siker....

2018. márc. 18. 12:13
 45/86 anonim ***** válasza:
56%

Te szólod le bárkinek is az olvasását?

Talán tanulj meg inkább helyesen írni (kelett, 2.-ik és társai) ja és ragozni. A -ban;-ben és a -ba;-be ragok helytelen használata elég súlyos és kínos hiányosság. Ráadásul szintén az általad említett második osztályból.

2018. márc. 18. 12:14
 46/86 A kérdező kommentje:
Ez így van. Mihez képest siker. Fundamentához, meg 3 gyerek pátyolgatásához képest mindenképpen az.
2018. márc. 18. 12:15
 47/86 anonim ***** válasza:
56%
Ez semennyire se siker...
2018. márc. 18. 12:16
 48/86 anonim ***** válasza:
41%
Nyert volna a világ, ha apád meg anyád nem vallanak gyereket.
2018. márc. 18. 12:17
 49/86 anonim ***** válasza:
47%

Majd amikor anyuci, apuci kivág otthonról es magadat kell eltartani a kerdésed akkor lesz csak releváns. Fúú de ott lennék, mikor el kell adnod a kocsidat... 😂

M

2018. márc. 18. 12:19
 50/86 anonim ***** válasza:
44%

Ja, valóban nagy siker anyucival élni "külön lakrészben" és hagyni, hogy kinyalja a p.cshád 😂 tudod, ha egy fia forintot sem kell beleadnod a rezsibe, kajába stb-be és netán még a szülők is besegítenek, akkor könnyű ám kocsira gyűjteni meg Horvátországra (utóbbi egyébként a magyarok körében nem nagy szám, kb a Balatonnal egyenlő még árban is olykor).

Ellenben az általad lenézett fundamentásoknak férjük/feleségük és gyerekeik vannak, magyarul saját családjuk. És lakásuk is meg szerényebb autójuk, amiért ők kőkeményen dolgoznak. Te mit is tettél le asztalra? Egy "saját lakrészt" anyádék házában?

2018. márc. 18. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!