Mi volt életetek legrosszabb munkahelye?
Amint elvégeztem a sulit (2012) elmentem melózni 500 forintos órabérért feketén ( csak orabér, nincs fizetett szabi, se táppénz, se munkaruha, se utiköltség...). A kajaszünetet is levonta a munkaidöböl és hogy meglegyen a teljes müszak ezért fél órával többet dolgoztunk. Sajnos sokszor nem ugy jöttek ki a munkák h teljes müszak meglegyen, tehát kevesebbet kerestem a vártnál.
Ez még semmi... A fönök nagyon bunkó volt, lekezelö, ordibált velem, a kolléga se volt jobb...
Összesen kb 7-8 hónapot voltam ott de nem emlékszek már pontosan.
Kávézóban voltam barista. Amit csak el tudsz képzelni a magyar hozzáállásról, az ott mind megvolt :D
Teljesen gyakorlatlanul vettek fel, mondván, majd betanítanak. Hát a betanítás abból állt, hogy első nap elmondták kb-ra hogy hogyan készülnek a következő kávétípusok, aztán hajrá :D
Második nap már a konyhában is tevékenykedtem és sört csapoltam. Harmadik nap a fagyispultban is álltam, kasszáztam, pincérkedtem a kollegával, pedig egyikben sem volt előtte tapasztalatom. Mindezt mind EGYSZERRE.
A fizetésem nettó 150ezer lett volna egy hónapra, de ezért heti 4 napban 16 órát kellett dolgozni és csak 4 órára jelentettek be.
Nem értem meg ott az első fizetést, teljesen kicsinálták az idegeimet :D Asszem 3 hetet bírtam kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!