Melyik munkahelyedtől váltál el a legrosszabb viszonyban? Mi történt?
Szinte mindegyiktől, de a legdurvább a 2.
Úgy alám raktak, mint pl. a fekete pólós nővérnek vagy annak a focista arabnak amelyiket az a tv-s nő felrúgott.
Napi szinten ment az ugatás a főnök ès a többi férfialkalmazott között. Volt hogy már a vevőkkel is kiabált. Velem se beszélt szépen. Nem beszélt meg velem semmit sose. Nem értettem minek kell az ilyen bunkónak egy titkárnő.
Egyszer besokkaltam és szó nélkül eljöttem. Felhívott másnap hogy mi történt. Kiabálva! Elmondtam neki mi volt az, többet nem megyek, így nem beszélhet velem. Tovább kiabált én kinyomtam. Csak a fizuért mentem vissza. Akkor is kiabált. 😁 mondtam neki ha nem fogja be akkor ráküldöm a rendőröket. Rögtön kussba maradt.
Nem értelek KÉRDEZŐ !
Most ez a legnagyobb problemad, hogy a válaszadó akit szintén le sz o pattak felhozta példának ezt a két esetet, kit érdekel, hogy nem egy és ugyanaz ?! Számomra is kettő a munkavilágából menesztett emberről van szó ami nem is értem, hogy egyezik az európai emberi joggal !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!