Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahelyedtől váltál...

Melyik munkahelyedtől váltál el a legrosszabb viszonyban? Mi történt?

Figyelt kérdés

2017. szept. 29. 10:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nem nagyon értem a válasz vehemenciáját, én csak kérdeztem, hogy azért érdekes lehet tudni, hogy mi lehet az az indok, hogy azért nem mindegy milyen okkal történt meg ez a lépés... Nem én pontoztem le mellé a választ.

2017. szept. 29. 12:00
 12/24 anonim ***** válasza:
15%
Akkor bocsánat.
2017. szept. 29. 12:01
 13/24 Metionin ***** válasza:
100%
Diákmelóztam egy gyárban, ahol hónapokig tűrtem a szívatást, mert kellett a pénz. Aztán egyszer közölték, hogy nem állítják le a gépet, ettől függetlenül nyúljak bele és takarítsam ki. Ha levágja a kezem, akkor így jártam, ha úgyis egyetemre járok (=büdös a munka) akkor úgysem számít. Szépen letettem a kezemből a cuccot és kisétáltam. ezután hónapokig zaklatott telefonon a diákfelelős hogy mit képzelek, menjek vissza.
2017. szept. 29. 13:55
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
1-es. Ha csak 6 napig dolgoztal foallasban - megunni sem tudhattak a kerdezgetesed xD rohog a vakbelem
2017. szept. 29. 14:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

# 13/13

azoknak, akik azt mondták neked, h úgy takarítsd ki a gépet, h nem állítják le, lehet, h nem kéne szabadon járkálniuk. mondjuk egy pszichiátriai intézetben kellene elhelyezni őket.

nekem is hasonló a tapasztalatom, elképesztő, h a frusztrált műveletlen prolikat mennyire zavarja, h vki egyetemista/diplomás, vagy velük ellentétben beszél nyelveket.

fősuli alatt a teszkós munkámat pár nap után otthagytam. Bpn az ország legnagyobb teszkójában melóztam. volt pár rendes tag is (főleg a fiatalabbak között), de az idősebb munkatársak többsége egyszerűen elmebeteg volt. egy idősebb nő, akivel voltam egyik nap, 3tól hajtott, mint az állat, mert mindjárt 6 óra, és amúgy is nagyon sietnie kell haza, aztán fél 7ig beszélgetett kint. A csoportvezetőm annyira primitív volt, h képtelen volt megfogalmazni értelmesen, h mit akar. egy nőnek el is magyaráztam, h ő engem nem fog ugráltatni. a fizetésemmel sem stimmelt minden, úgyhogy megmondtam a diákszövetkezetes cicababának, h mással szórakozzanak.

most pár hete volt egy alkalmi melóm az irodai mellett, rakodás, sofőrnek kellett segíteni. kemény fizikai munka volt, viszont főleg azért nem bírtam, mert a 60 éves félanalfabéta sofőr, akivel voltam, folyamatosan sietetett, miközben a 8 órás munkaidő fele alvással/álldogálással telt. sajnos nem bírtam ki, és elmagyaráztam neki, h normálisan beszéljen velem és ne őrjöngjön. érdekes módon ekkora nem rúgtak ki még. visszahívtak párszor, de nem tudtam minden nap bemenni a másik melóm miatt. úgy akartak elküldeni, h nem hívtak, gondolták, h majd lekopok. napokig hívogattam őket, mire sms-ben kinyögte a liba, h többet ne menjek, mert kevés, amit csináltam, aztán miután megkérdeztem, h mégis nem kéne-e szólni, h többet ne menjek, elnézést kért. először gondoltam, ha arra járok, bemegyek leugatni őket személyesen, de semmi értelme, sajnos Magyarországon szinte mindenhol ez a színvonal.

2017. szept. 29. 14:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Konyhában voltam kisegítő mint egyetlen férfi főállásban.

Rajtam kívül csak egy kiskirály paraszt főnököm volt aki férfi (volt szakmája, de nem volt különb a többi dolgozótól).

Egy biztos: Senki se menjen egyedüli férfiként dolgozni oda, ahol rajta kívül mindenki nő. Garantálom a rövid időn belüli kikészülést, mert ott ahol konyhán kisegítőként nők dolgoznak: abból semmi jó nem fog jönni. Még ha pénzért is mész dolgozni, ki lehet találni melyik a fontosabb: a minimálbér vagy az hogy kiakarnak készíteni folyamatosan, akna munkáznak, kibeszélés, pofátlankodás, dodzsemezés stb.

2017. szept. 29. 15:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Mi az a dodzsemezés?

2017. szept. 29. 22:46
 18/24 anonim ***** válasza:
2017. szept. 29. 22:52
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Megválásom okaként a nyomasztó likőrt nevezném meg (légkört), de így utólagosan átgondolva a szexhiány és a szeretett hiány miatt láttam a környezetemet nyomasztónak a szűrőm tisztátalansága miatt nen láttam, nem vettem észre,-én vagyok az ok.

Otthagyásom során derült ki, ha kibírtam volna a nyomást, lehetett volna szex, mert egyéként sem voltam olyan ember, aki szereti a gruppent. Így végülis a döntésem helyességét nem kérdőjelezem meg, bár megkérdőjelezhető, miért nem tornázom, s miért írogatok ide állandóan süket füleknek.

2017. szept. 30. 15:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Bp. agglomerációjában egy multinál dolgoztam. Előtte egy kis cégnél voltam, mint könyvelő, így a tudásom bőven megvolt a multis munkakörhöz, nem is ezzel volt a baj.

A kolleganők egyszer, úgy a 3. héttől elkezdtek nagyon szemetek lenni, belső céges infókat eltitkoltak (olyanokat, ami a munkához kellett, de nem tudtam utánanézni, mert ezek sehol nem voltak leírva, tehát nem a szakma, hanem a helyi dolgok).

6 hónapig bírtam (a fizu nagyon jó volt), aztán eljöttem.

Mint kiderült, az egyik h...e p...a a fejébe vette, hogy a nagy kedvenc kolleganőjüket majd azért nem veszik vissza gyesről, mert engem felvettek. Ezért kezdtek el szemét módon kiutálni.

6 hónap után eljöttem, a kolleganőt egy év múlva visszavették, aztán újabb egy év múlva atomjaira hullott a multi cég, úgyhogy ők mind munkanélküliek lettek.

Engem a kilépésem után rögtön felvett egy családi cég, azóta is ott dolgozok:)

2017. dec. 6. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!