Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahelyedtől váltál...

Melyik munkahelyedtől váltál el a legrosszabb viszonyban? Mi történt?

Figyelt kérdés

2017. szept. 29. 10:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem után az első munkahelyem volt, eleinte úgy terveztem, hogy pár évig ott fogok dolgozni, így próbáltam mindenkivel kedves és barátságos lenni. Igazából 23 éves fiatal lányként bekerültem egy 40-50 év közötti nőkből álló csapatba, gondolhatod... Kaptam az ívet rendesen, például egyiktől, hogy a fia annyi idős, mint én (holott csak 16 éves középsulis volt), vagy egy másik mindig szivatni próbált, hogy megalázhasson pl. kérdezte, hogy tudok-e németül majd egy számlát végigkérdezett, hogy mi mit jelent rajta. Már egy hét után majdnem sírva mentem haza minden nap, majd a 21. napon kirúgtak, de már aznap jött helyettem egy új 40-es nő, aki a szivatósnak a barátnője volt, gondolom helyet akart neki.

A legjobban az fáj még így évek elteltével is, hogy engem próbáltak tudatlannak és passzívnak beállítani, ezzel indokolták a felmondást. Pedig már 2. héttől nem kaptam munkát, ha érdeklődtem tudok-e valamit csinálni, akkor azt mondták majd szólnak - ebből az lett a kirúgás napján, hogy passzív vagyok és nem keresem a lehetőségeket. Ezen kívül az utolsó előtti nap munkaidő lejártával a nyakamba zúdítottak egy rakás munkát, amit megcsináltam, azonban még volt valami teendő, amire az egyik kolléga azt mondta menjek nyugodtan, majd ő intézi - ebből másnap az lett, hogy leléptem anélkül, hogy befejeztem volna a munkát. Volt még egy érdekes dolog: a szállítói és vevői arhív számlákat állítólag teljesen összekevertem egy olyan fiókban, amibe soha nem nyúltam...

Végül mikor ezeket próbáltam a vezető tudtára hozni, hogy védjem a becsületemet, még ő is a kis galád csapata mellé állt és szakmai keresztkérdéseket tett fel nekem, hogy bizonyítsa az alkalmatlanságomat. Mikor megválaszoltam őket húzta a száját és hozzátette, hogy sajnos már ma felvettek valakit a helyemre, de egy asszisztensi pozíciót fel tud ajánlani....kevesebb fizetésért.

Talán ez volt életem legmegalázóbb egy hónapja és azóta sem tudtam túltenni magam rajta.

2020. jún. 12. 21:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Egyik, ahol nem volt szabi. Talan probaidös voltam.(külföld, isten hàta mögötti hely)

A kisvàros 10 km re volt es nem jàrt busz sem.mindenki autoval közlekedett.

Aztan nem jött meg es terhestesztet akartam venni. Minden nap egyre idegesebb voltam.

Igy egyik hajnalban begyalogoltam a varosba, mert munkakezdesre visszaertem volna, csak epp nem volt nyitva a gyogyszertar, igy ott kellett vàrnom kb 2 oràt, hogy kinyisson, aztan visszagyalogoltam es igy késtem melobol, erre szo nelkül illetve mosolyogva kirugtak.de azt, hogy nem volt egy nap szabim sem, munka utan meg a 4 fal, vagy max séta a pusztàban, mentàlisan sem birtam. Kezdtem amugy is begolyozni. Szoval nem is bàntam, hogy vége. Szerintem valami nyugdijasnak, vagy nem is tudom kinek lenne valo ott az a munka az isten hàta mögött, akinek ez elét élet.

Masik munkahelyen meg a kapuzàràsos fönök csinàlt ki. Kezdetben elkezdte zavarni hogy nem bestelgetek vele, abszolut nem ereztem ugy hogy bratyizni tudnék vele egy 50 60 as paraszttal, nem is akartam, igy a munkàmban folyamatosan zavart, aztan csapatepitöket akart szervezni srtrandolosat mind ffi egyedül lettem volna nö, aztan megint en lettem a sz.r hogy en nem megyek igy inkabb elmaradt, azaz erre lefujta, lkezdett nyomulni meg fogdosni a munkatarsak öt vétték es engem hordtak le, a végén fenyegetözött, hogy ha hibàzom, ràm keni, hogy szandekosan okozok kàrt, ugyis ö nyerne a munkaügyi perben, aztàn elkezdte visszatartani a fizetésem, azèrt meg felmondas utàn kellett pitiznem hogy adja ide az utolso munkabérem.

Es semmit nem tehet az alkalmazott.mert bizonyitek nincs a munkatarsak mellé àllnak stb stb

2020. jún. 13. 08:57
 23/24 anonim ***** válasza:
*akinek ez elèg èlet
2020. jún. 13. 08:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Katasztrófavédelem. Egy rakás irodista hülye *csa a humánon, annyi emberséggel, mint amennyi Dr. Mengelébe szorult. Azóta nem vagyok hajlandó nőkkel nő létemre dolgozni közvetlenbe.
2020. jún. 13. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!