Melyik munkahelyedtől váltál el a legrosszabb viszonyban? Mi történt?
Egyetem után az első munkahelyem volt, eleinte úgy terveztem, hogy pár évig ott fogok dolgozni, így próbáltam mindenkivel kedves és barátságos lenni. Igazából 23 éves fiatal lányként bekerültem egy 40-50 év közötti nőkből álló csapatba, gondolhatod... Kaptam az ívet rendesen, például egyiktől, hogy a fia annyi idős, mint én (holott csak 16 éves középsulis volt), vagy egy másik mindig szivatni próbált, hogy megalázhasson pl. kérdezte, hogy tudok-e németül majd egy számlát végigkérdezett, hogy mi mit jelent rajta. Már egy hét után majdnem sírva mentem haza minden nap, majd a 21. napon kirúgtak, de már aznap jött helyettem egy új 40-es nő, aki a szivatósnak a barátnője volt, gondolom helyet akart neki.
A legjobban az fáj még így évek elteltével is, hogy engem próbáltak tudatlannak és passzívnak beállítani, ezzel indokolták a felmondást. Pedig már 2. héttől nem kaptam munkát, ha érdeklődtem tudok-e valamit csinálni, akkor azt mondták majd szólnak - ebből az lett a kirúgás napján, hogy passzív vagyok és nem keresem a lehetőségeket. Ezen kívül az utolsó előtti nap munkaidő lejártával a nyakamba zúdítottak egy rakás munkát, amit megcsináltam, azonban még volt valami teendő, amire az egyik kolléga azt mondta menjek nyugodtan, majd ő intézi - ebből másnap az lett, hogy leléptem anélkül, hogy befejeztem volna a munkát. Volt még egy érdekes dolog: a szállítói és vevői arhív számlákat állítólag teljesen összekevertem egy olyan fiókban, amibe soha nem nyúltam...
Végül mikor ezeket próbáltam a vezető tudtára hozni, hogy védjem a becsületemet, még ő is a kis galád csapata mellé állt és szakmai keresztkérdéseket tett fel nekem, hogy bizonyítsa az alkalmatlanságomat. Mikor megválaszoltam őket húzta a száját és hozzátette, hogy sajnos már ma felvettek valakit a helyemre, de egy asszisztensi pozíciót fel tud ajánlani....kevesebb fizetésért.
Talán ez volt életem legmegalázóbb egy hónapja és azóta sem tudtam túltenni magam rajta.
Egyik, ahol nem volt szabi. Talan probaidös voltam.(külföld, isten hàta mögötti hely)
A kisvàros 10 km re volt es nem jàrt busz sem.mindenki autoval közlekedett.
Aztan nem jött meg es terhestesztet akartam venni. Minden nap egyre idegesebb voltam.
Igy egyik hajnalban begyalogoltam a varosba, mert munkakezdesre visszaertem volna, csak epp nem volt nyitva a gyogyszertar, igy ott kellett vàrnom kb 2 oràt, hogy kinyisson, aztan visszagyalogoltam es igy késtem melobol, erre szo nelkül illetve mosolyogva kirugtak.de azt, hogy nem volt egy nap szabim sem, munka utan meg a 4 fal, vagy max séta a pusztàban, mentàlisan sem birtam. Kezdtem amugy is begolyozni. Szoval nem is bàntam, hogy vége. Szerintem valami nyugdijasnak, vagy nem is tudom kinek lenne valo ott az a munka az isten hàta mögött, akinek ez elét élet.
Masik munkahelyen meg a kapuzàràsos fönök csinàlt ki. Kezdetben elkezdte zavarni hogy nem bestelgetek vele, abszolut nem ereztem ugy hogy bratyizni tudnék vele egy 50 60 as paraszttal, nem is akartam, igy a munkàmban folyamatosan zavart, aztan csapatepitöket akart szervezni srtrandolosat mind ffi egyedül lettem volna nö, aztan megint en lettem a sz.r hogy en nem megyek igy inkabb elmaradt, azaz erre lefujta, lkezdett nyomulni meg fogdosni a munkatarsak öt vétték es engem hordtak le, a végén fenyegetözött, hogy ha hibàzom, ràm keni, hogy szandekosan okozok kàrt, ugyis ö nyerne a munkaügyi perben, aztàn elkezdte visszatartani a fizetésem, azèrt meg felmondas utàn kellett pitiznem hogy adja ide az utolso munkabérem.
Es semmit nem tehet az alkalmazott.mert bizonyitek nincs a munkatarsak mellé àllnak stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!