Mi volt a legrosszabb napod a munkahelyeden?
Néhány ember nem arra, és úgy használ " valamit ", ahogy kell.
Szőrnyű ez. " Ha beteg " azért, ha kib@xásból, akkor meg aljas, és bunkó.
Diákként dolgoztam egy ruhaüzlet gyerek osztályán néhány éve. Eleve nem rajongok a nagy zsivajért és a gyerekekért sem, de kellett a pénz. A cuccaimat egy zárható kis üveges szekrénybe kellett tennem, amihez kaptam kulcsot. A menedzser egész nap engem piszkált, a karácsonyi zenéktől már zúgott a fülem, az egyik vevő pedig a kezembe nyomta a gyerekét, hogy fogjam már meg, amíg felpróbál pár ruhát. Mikor közöltem vele, hogy ez nem tartozik a munkaköri leírásomba, még neki állt feljebb. Egész nap olyanokat kérdeztek tőlem, hogy az a ruha jó lenne-e egy 6 hónapos gyerekre, és a társaik. Persze fogalmam sem volt látatlanban, 16 voltam, nem volt tapasztalatom a gyerekruhák terén.
Pluszban elhagytam a szekrényem kulcsát, fél óra volt feltörni a szekrényt, és lekéstem az utolsó buszomat is. 2 órát vártam a vonatra, éjfél után értem haza.
Azóta nem dolgoztam ruhaboltban :D
Nálunk nincs a liften biztonsági érzékelő, úgyhogy időnként elvből rávágja az emberre az ajtót beszállás közben. Egyik reggel indításnak kiverte a kávét a kezemből aminek egy része rajtam landolt. Aztán beszorult egy raklap a teherliftbe amitől bekapcsoltak a vészfékek de a motorja tovább tekert. Végül elkezdett füstölni a liftakna amire beindult az összes tűzoltó berendezés vízzel elárasztva mindent. Nem mintha sokat számított volna, el kellett hagynunk az épületet és éppen egy hatalmas vihar tombolt odakint.
Főnökség és karbantartók is velem ordibáltak, mert pár héttel előtte leadtam egy nyomtatványt a lift ellen, hogy ki kéne javítani mert balesetveszélyes. Ezzel rossz színben tüntettem fel őket mert nem mondhatták, hogy épp most romlott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!