Hogy reagálnál, ha a munkahelyeden azt mondanák, hogy nem engednek el a saját esküvődre, mert szombaton is dolgozni kell a kötelező túlórák miatt?
És utána a nászút már óriási lehetetlenség, mert nyaralni sem engednek el soha senkit. Szabadság szinte nincs.
A férjemnek mondták ezt a munkahelyén, mikor esküdtünk. Alig akartunk hinni a fülünknek. Még egyszer megkérdezték tőle, hogy ragaszkodik-e ahhoz a szombathoz (a saját esküvőjéhez). Mondta, hogy igen. Természetesen kirúgták. Mikor ezután állást keresett, még egy helyen került ez szóba, ők előrebocsátották, hogy mivel 2 nap munka, 2 nap szabad munkarendben dolgoznak, fel se veszik azt, aki házasodni akar, mert az kapásból minimum 1 hét szabadság, és náluk olyan nincs.
Emiatt 3 hónapig volt a férjem munka nélkül. Milyen gyakorlat ez a munkáltatók részéről, találkoztatok már vele?
Ha egy ehhez hasonló sztorit nem egy volt szomszédomtól hallok (tavaly év végén) akkor most azt hinném az általad ki írt kérdés kamu és trollkodsz.
Én abban a nyom pillanatban leszámoltam volna és semmi nem érdekelt volna ha velem ilyen történik.
Az "én" sztorim amit hallottam: hetekkel előtte már az illető jelezte, menne a fia szalagavatójára. A főnök azt mondta, szó sem lehet róla, ismerősöm volt oly' bolond, hogy beletörődött, dolgozott és nem ment el az ünnepségre xD
Ez sajnos nem kamu, én is hallottam már olyan esetet, hogy valakit nem akartak elengedni a saját esküvőjére. Mondjuk az az Auchanban történt, nem tudom a te férjeddel hol történt ez az eset.
De végülis nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egyes munkáltatók mennyire pofátlanok.
A főnökök kiskirálynak képzelik magukat.
Megérdemelnék, hogy ha ők el akarnának menni valahová, akkor a beosztottak mondják nekik, hogy szó sem lehet róla, nem mehet el oda. :D
Ezek után én sem maradnék ott tovább egy ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!