Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollega nem jön nem is jelez...

Kollega nem jön nem is jelez telefonon elérhetetlen sokadik alkalommal-ezt miért nézi el a munkahely neki? Még csak le se vonnak érte-máshol azonnal kirúgnák!

Figyelt kérdés

Szerintetek mi járna egy normális helyen az alábbi sokadik alkalommal előforduló viselkedésért?

Kollega reggel nem jön nem is jelez hogy beteg vagy valami történt vele. Egész nap nincs. Telefonon elérhetetlen. Majd másnap megjelenik mintha mi se történt volna és semmi magyarázat. Szóba se kerül még 1 mondat erejéig se.

Ha valaki a többi kollega közül rákérdez csak legyint ó hát nem tudtam jönni más dolgom volt. Szabira nincs kiírva betegállományban nincs, senki se tudja mi van vele, de azért arra a napra is jár a fizu, egy fillért le nem vonnak tőle.

Szerintetek a vezetés ezt miért nézi el neki? Hogyhogy egy szavuk sincs?

Normális helyen mi járna az igazolatlan magyarázat nélküli távollétért?

Kb ez: első alkalommal fegyelmi és fizetetlen nap, második alkalommal kivágnánk mint a sz**-t?

2017. jan. 30. 14:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

De azt áruld már el, hogy mi értelme van ugyanaz a kérdést feltenni rendszeresen? Ha nem bírsz betelni a válaszokkal, miért nem emelsz ki mindig egy kérdést?

Ennek többek között sajnos az az eredménye, hogy más kérdezőket is meggyanusítanak avval, hogy veled azonosak, holott jóllehet semmi ilyenről nincs szó. Pár hete én is feltettem itt egy kérdést, erre az első válaszoló nekem támad, hogy mikor fejezem már be a kamukérdéseimet. Nem kizárt, hogy veled kevert össze.

2017. jan. 31. 08:56
 32/37 anonim ***** válasza:
NE RINYÁLJ! VÁLTS MUNKAHELYET! NE ÍRJ KI TÖBB ILYEN KÉRDÉST!
2017. jan. 31. 10:30
 33/37 anonim ***** válasza:
Érdekes ember vagy te amúgy. Néha tanár vagy, máskor melós, megint más esetben hivatalnok. Hány személyiséged van neked?
2017. febr. 1. 07:25
 34/37 anonim ***** válasza:
33: Szerintem lesz még kőműves is, akit az zavar, hogy az egyik kollégájából egyik napról a másikra űrhajóst csináltak. :)
2017. febr. 1. 07:41
 35/37 anonim ***** válasza:
Az egyetlen értelmes magyarázat erre az ámokfutásra az, ha valami szociológus a kérdező, és tanulmányhoz gyűjt anyagot. Minden más esetben ijesztő a tevékenysége.
2017. febr. 1. 07:44
 36/37 anonim ***** válasza:

35: Még ha csak a fenti kérdéshez hasonlóakat tenne fel ismétlődő jelleggel. De olyanokat is kérdez, amik abszurd lehetetlenségek. Volt itt egy például tegnap (már törölve lett), amiben azon háborgott, hogy a kertész kollégája kijelentette a főnöknek, hogy ő nem fog tovább fizikai munkát végezni, irodába ültessék be, és ezt meg is kapta. :O :)

És mint írtam, még ott van a gond, hogy néha összekevernek más kérdezőket vele, és így indokolatlan beszólogatások születnek.

2017. febr. 1. 08:42
 37/37 anonim válasza:

Nem olvastam el az összes kommentet, mert már ránézni is rossz a NAGYBETŰS szavakra.

Valaki legyen szíves megválaszolni, melyik a normálisabb tanár:

Az, aki valamilyen ismeretlen indok miatt hiányzik havonta kb. 5 alkalommal, mindenféle magyarázat nélkül; vagy az, aki nem képes az indulatait kezelni, illetve tanár létére egy nem túl bonyolult probléma megoldására képtelen?

A kérdező már rég eldöntötte magában, hogy a válaszok nem fontosak, csak dühöng. Az elején még értettem, hiszen a válaszolók nagy része nem olvasta el rendesen a kérdést és átsiklottak a "rendszeresen" szó felett. Ellenben, a kérdező később olyan megoldásokon kezdett el gondolkodni, hogy kézzel mutogatnak a másikra ("Tervezünk egy olyan akciót hogy egyikünk se jön be nem is jelzünk semmit és majd másnap a számonkérésen azt mondjuk "ja hát más dolgunk volt" és ha megkérdik ezt hogy képzeljük akkor ujjal mutatunk erre a gyökérre azzal hogy "miért hát ő megcsinálja ezt egy hónapban 5x minden következmény nélkül hát most mi is megcsináltuk"

Marha kíváncsi lennék mi lenne?") ? Van egy elég kézenfekvő megoldási mód: a tanári kar, először a kollégával beszél, majd ha az nem jön be, a vezetőséggel. Attól függetlenül, hogy ez nem egy állami iskola, igazgató, igazgató helyettes természetesen van. Ne legyünk ennyire gyerekesek, és tanuljuk meg helyesen írni, ha már az oktatásban dolgozunk. A kérdezőnek meg javasolnám az iskolapszichológus felkeresését, mert ilyen példa alapján a diákok borzalmas képet kaphatnak a tanárokról, felnőttekről.

Remélem ez egy kamu kérdés, és nincs ilyen gyerekes tanár.

2017. febr. 1. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!