Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollega nem jön nem is jelez...

Kollega nem jön nem is jelez telefonon elérhetetlen sokadik alkalommal-ezt miért nézi el a munkahely neki? Még csak le se vonnak érte-máshol azonnal kirúgnák!

Figyelt kérdés

Szerintetek mi járna egy normális helyen az alábbi sokadik alkalommal előforduló viselkedésért?

Kollega reggel nem jön nem is jelez hogy beteg vagy valami történt vele. Egész nap nincs. Telefonon elérhetetlen. Majd másnap megjelenik mintha mi se történt volna és semmi magyarázat. Szóba se kerül még 1 mondat erejéig se.

Ha valaki a többi kollega közül rákérdez csak legyint ó hát nem tudtam jönni más dolgom volt. Szabira nincs kiírva betegállományban nincs, senki se tudja mi van vele, de azért arra a napra is jár a fizu, egy fillért le nem vonnak tőle.

Szerintetek a vezetés ezt miért nézi el neki? Hogyhogy egy szavuk sincs?

Normális helyen mi járna az igazolatlan magyarázat nélküli távollétért?

Kb ez: első alkalommal fegyelmi és fizetetlen nap, második alkalommal kivágnánk mint a sz**-t?

2017. jan. 30. 14:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

hagyjátok már a hülye trollt

erre veri a farkát, hogy válaszoltok a 200. kamu munkaügyis kérdésére

2017. jan. 30. 17:59
 22/37 anonim ***** válasza:

Hol élsz te, hogy azt gondolod, hogy mindenkinek vezérigazgatótól a wc pucolóig mindenkinek el kell mondani miért nem megy be valaki dolgozni? Ha nem vagy a közvetlen fönőke, akkor semmi közöd nincs a dologhoz és senkinek nem kell elmondani miért hiányzik a kollega.

Gondolom te ugyanaz a kérdező vagy, aki hetente itt morog valamiért. Ha kiégtél, nincs munkamotivációd, az nem jogosít fel, hogy másokon vezesd le a saját kínodat. Keress más melót vagy menj el szakemberhez, sokan foglalkoznak "kiégett" emberekkel.

2017. jan. 30. 18:05
 23/37 A kérdező kommentje:

" és senkinek nem kell elmondani miért hiányzik a kollega. "

te tényleg ekkora gyökér vagy? TÉNYLEG???

Leírtam már többx de akkor újra TÁN ÍGY ÉRTHETŐ!!

SENKIT A VILÁGON NEM ÉRDEKEL MIÉRT HIÁNYZIK. SENKIT.

Minket az érdekel hogy jön vagy nem jön (igen vagy nem) és ha nem jön erről IDŐBEN tájékoztassa azon kollegáit AKIKNEK HELYETTE KELL INGYEN dolgozni ha ő nem jön.

Tán így már érthető,.

LESZAROM MI BAJA VAN MIÉRT NEM JÖN.

Engem hogy történhet meg az hogy nem jön nem jelez és mi a többike megyünk helyette INGYEN többnyire úgy hogy nem is tudunk róla hogy menni kell helyette.

Hogy történhet meg az hogy X kollegát csesznek le azért mert nem ment be a lógós szemét helyett-miközben nem is tudta hogy be kéne mennie mert a lógós szemét nem méltóztatta közölni hogy nem jön.

Na erre mondjon már valaki valamit.

2017. jan. 30. 18:54
 24/37 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mondani semmit, ha ilyen apróságon így kiakadsz, akkor valami nincs rendben veled. Totál ideges vagy, itt hisztizel, mint egy kisgyerek. Ez miért jó neked?
2017. jan. 30. 19:03
 25/37 anonim ***** válasza:

Beugrott. Kedves Kérdező, Te vagy az aki pár hónapja folyamatosan szídtad az alapítványi iskolákat ahol dolgozol (bocsi ha mellétrafáltam). Akkor is többen írták, ha nem tetszik akkor keress másik munkahelyet.

Ez az eset egy állami suliban szerintem nem fordulhat elő. Miért nem váltasz sulit?

2017. jan. 30. 19:18
 26/37 anonim ***** válasza:

Először én is azt hittem, hogy egy kollégánkról van szó, amikor olvastam a kérdést :D

Lehetséges, hogy hosszútávú magánéleti gondjai vannak, ami okozza a hiányzásokat, de mint írtad, nem az a lényeg, hogy mi az oka a hiányzásának, hanem, hogy Ti szívtok helyette.

Azért értem meg a felháborodást, mert én is olyan helyen dolgozok már régóta, hogy, ha a kolléga hiányzik, a bent levőkre hárulnak a teendői és ez bosszantó, ha valaki sokat hiányzik, főképp, ha indokolatlanul.

Azt is megértem, milyen rossz, ha a vezetőséget ez hidegen hagyja; nálunk volt egy férfi, aki kb a széket melegíteni volt bent, mert bejuttatta a főnökünk; a többiek helyette dolgoztak ő meg semmit sem csinált, nem is akart betanulni és emellett mindenkivel kitolt minden téren... Akkor lett csak kirúgva amikor a főnök átment másik projektre.

Én elsősorban a kollégával ülnék le; elmondanám, hogy nem érdekes, mi a hiányzás oka, de mindig amikor hiányzik, helyette dolgoztok és nem csak arról van szó, hogy nem helyeslitek, hogy azért kap fizetést, amit ti végeztek el helyette, hanem, mert nektek is meg van a magatok dolga.

Ha normális ember, erre észbe kap és visszavesz a lógásokból vagy ha tényleg nyomós oka van a hiányzásokra, elmondja, hogy vannak bizonyos magánéleti gondjai, emiatt nem mindig tud bemenni, de szólt a vezetőknek, stb stb

Ha pedig ezt nemtörődömként reagálja le vagy ennek ellenére is folytatódik, akkor lehet menni a vezetőkhöz.

Viszont egy kommentedet nem értettem Kérdező, de ezt nem kekeckedésnek szánom; írtad, ha a diák epilepsziás rohamot kap és nincs ott a tanár akkor az ő lelkén szárad - ezt nem nagyon értem. Ha a tanár hiányzik, akkor bemegy helyette egy helyettesítő és ő hívja a suliorvost, a mentőt vagy akit kell illetve ha helyettesítő se ért be akkor is a többi gyereknek van agya, hogy ha egy osztálytársuk összeesik és rángatózik a földön kihívják a mentőt meg rohannak a tanáriba vagy a suliorvoshoz. Nem nagyon értem mi az összefüggés az epilepszia és a tanár között, de ezt tényleg nem kekeckedésnek szánom.

2017. jan. 31. 05:58
 27/37 anonim ***** válasza:

Mit NAGYBETŰZÖL?

Hát még a végén azt hiszem, hogy FÉLSZ VALAMITŐL!

NE KIABÁLJ!

Inkább menj és BESZÉLJ olyannal AKI tud is DÖNTÉST hozni ILYEN esetben te hisztis PI CSA!

2017. jan. 31. 06:31
 28/37 A kérdező kommentje:

"Inkább menj és BESZÉLJ olyannal AKI tud is DÖNTÉST hozni ILYEN esetben te hisztis PI CSA!"

Te nagyon okos. Az egyetlen szeméky (mondom EGYETLEN!!) aki döntésre lenne jogosult az szarik az egészre csak sápítozik és affektál.

Te nagyon okos.

Akkor most kihez forduljak?

Ez NEM ÁLLAMI iskola. Itt nincs klik tanfelügyelet stb

2017. jan. 31. 08:13
 29/37 A kérdező kommentje:

"Nem nagyon értem mi az összefüggés az epilepszia és a tanár között,"

Nahát akkor csak olvass utána ez majdnem így megtörtént eset volt másik iskolában. Tanár nem ment be órára de nem is jelzzet hoghy nem megy a vezető abban hitben volt hogy ott van, helyettest nem küldött, két gyerek összeverekedett az egyik 8 napon TÚL gyógyulót szerzett a verekedésben-és kit vettek elő?

1) Az igazgatót mint az intézmény vezetőjét

2) azt a tanárt akinek ott kelett volna lennie de nem volt és nem is jelezte hogy nem lesz

Ha jelezte volna felelőssége fel se merülne. De így hogy nem szólt hogy nem jön övé a felelsősség.

Megtörtént.

Felfüggesztett lett a vége.

Na hogy tetszik?

2017. jan. 31. 08:16
 30/37 A kérdező kommentje:
Ja és persze állását azonnal bukta.
2017. jan. 31. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!