Dolgoznál illegálisan, nyelvtudás nélkül külföldön?
Tutira lenne munka meg szállás.A munkahelyen alig kell idegennyelv tudás,de feketén és kit tudja mikor buksz le és toloncolnak haza.
Ja,nem az EU-ban.
Vállalnád?
Nem az a lényeg, hogy lebuksz-e hanem hogy a munkáltatód is úgy át tud kúrni mint a fene!
Gondolj bele egy hivatalos papírod nincs róla, hogy te nála dolgoztál 1 percet is, semmi nyelvtudásod nincs nem tudod megértetni magad semmilyen hatósági szervvel (persze ha beszélnél is velük még jobban megütnéd a bokádat) Megéri-e neked ez a kis dolog kockáztatása? :D Nincs egészségügyi biztosításod, ha valami baj ér majd a kezdet begipszelik kb 2M ft körül, megéri nem?
hány éves vagy egyáltalán, hogy ilyenen jár az eszed? Bár lefogadom, hogy fiatal vagy és te sem gondolod komolyan csak 1-2 percre jól hangzik a dolog
Sajnos nem vagy elég fiatal.
Én így nem szándékozok,de a kísértés meg van.
Másoknak kínálták,de akár én is mehetnék.
Magyar a kinti főnök !
Egészségbiztosítás?,Turistaként mész és majd pár havonta átléped az országhatárt?Nem tudom,hogy megy az ilyen csak furcsa, hogy sokan csinálják és megéri neki vagy idővel legálissá válik.
Nem tudom,hogy csinálják az emberek.
Csal egy elméleti kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!