A tegeződést vissza lehet vonni, ha kellemetlen?
Miért magázódva nem lesz goromba?
Kicsit sem ezen múlik a tisztelet.
Ez nem a tegeződésen múlik. Úgy is ugyanolyan tiszteletlen-ha nem tiszteletlenebb- lenne veled mint most.
Inkább mond meg neki normális hangnemben, hogy nem az alárendeltje, és nem a puszipajtása vagy, ezért próbáljon meg ennek megfelelően viselkedni tegeződés ide vagy oda
Ha visszavonod a tegeződést , akkor szerintem egy határozatlan ( egyszer igen egyszer nem) és beképzelt ( én vagyok az orvos, te meg csak az asszisztens)hülye p.ics.ának fognak tartani és már csak azért sem fogod megkapni a várt tiszteletet.
A kolléga nővel, munkatárssal kezdeményezzél egy személyes elbeszélgetést.
Tudod valamikor sok évvel ezelőtt, egy tegeződéses témával kapcsolatosan azt mondta egy idősebb úr, hogy ellehet valakit küldeni a p.i.csába tegeződve és magázódva is.
Te 35 éves vagy, Ő 24 éves, neki az IQ -ja 0 azaz nulla, neked elvileg 70 felett van az IQ szinted mert 70 IQ alatt nem tudnád számítógépen megírni a kérdésedet.
Ha jól tippelek akkor a kettőtök IQ ja közti különbség , minimum 70 IQ és még te kérsz segítséget.
Szedd már össze magadat ! Nehogy már téged irányítson egy náladnál ennyivel "fejben" gyengébb személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!