A tegeződést vissza lehet vonni, ha kellemetlen?
Én már rég elküldtem volna az anyjába. Ha orvos lennék mondtam volna neki, hogy kapjál már a fejedhez. Ki itt az orvos te vagy én? :D
"Alapvetően konfliktus kerülő vagyok,ezért is kérek tanácsot."
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, te vagy az orvos nem ő, viselkedj is úgy. Ha te nem hiszel magadban akkor ne lepődjél meg ha átnéznek rajtad.
persze, te leszel a beképzelt majom, aki büszke a diplomájára, az asszisztens szerint.
pont azért, mert nincs sok esze...
anno én is bekerültem egy helyre, asszisztensnek, egyetem után. (tanárszakon végeztem, angolon- akkor még egyben volt).
munkatársnak nyolc általánosa volt, állítólag - mások szerint gyors- és gépírói végzettsége.
az első pillanattól kezdve lenézett, hogy én, az új, nem tudom a dolgokat - egy vadonatúj munkahelyen, ő ott volt 30 éve...
ő is úgy viselkedett velem, mint ha én verném a mellemet a diplomámmal, holott semmi ilyet nem csináltam, alapban lenézett...
ezt a nulla iq-val rendelkezők csinálják..
Én másik helyet keresnék, és ott máshogy indítanék. Ha konfliktuskerülő lennék.
És mondom úgy, hogy tudom, milyen kiállhatatlanok tudnak lenni az ilyen mindentudó asszsztensek.
Eleve pimaszság volt nekik megkérdezni, hogy tegezhetnek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!