Hogy utaljak rá, hogy kellemetlen a szájszaga?
Figyelt kérdés
Szombaton találkoztam egy nagyon kedves, aranyos lánnyal, jól elvoltunk majdhogynem egész nap, viszont volt egy kis szájszaga, ami taszított. Nem az a fajta, amikor legszívesebben elhajolnál hányni valahányszor megszólal, szimplán érezni lehetett, hogy valami nem oké, ezen kívül -bár nem bámultam meg- a fogain is kicsit látszott, hogy nincsenek tökéletes formában, kicsit sárgásak, dohányozni nem dohányzik.
Nyíltan nyilván nem akarom a képébe vágni, hogy deríthetném ki kíméletesen, hogy mi lehet a baj, ami ezt az egészet okozza?
2017. jan. 23. 20:09
1/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy apolatlan. En is rendszeresen mosom fogkremmel porral+ listerin ,mégis sárgás árnyalatu. Valószínű egy egesz napos program utan neked is van szajszagod. Gondolom nem vonultatok félre vagy 2x fogat mosni. Nem vedem.. Lehet hogy ő épp apolatlan. Te ismered. De nem szabad egyből leírni.
4/5 anonim válasza:
- Kérsz rágot?
- Köszi nem kérek.
- Vegyél csak nyugodtan.
- De tényleg nem kell.
- VEGYEEEL!!!!
5/5 anonim válasza:
Simán lehet betegség, nekem egy másik betegség miatt most elkezdtek letörni darabok és sárgul is, nem tudok ellene mit tenni. Moshatok minden étkezés után fogat nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!