Kollega nem jön nem is jelez telefonon elérhetetlen sokadik alkalommal-ezt miért nézi el a munkahely neki? Még csak le se vonnak érte-máshol azonnal kirúgnák!
Szerintetek mi járna egy normális helyen az alábbi sokadik alkalommal előforduló viselkedésért?
Kollega reggel nem jön nem is jelez hogy beteg vagy valami történt vele. Egész nap nincs. Telefonon elérhetetlen. Majd másnap megjelenik mintha mi se történt volna és semmi magyarázat. Szóba se kerül még 1 mondat erejéig se.
Ha valaki a többi kollega közül rákérdez csak legyint ó hát nem tudtam jönni más dolgom volt. Szabira nincs kiírva betegállományban nincs, senki se tudja mi van vele, de azért arra a napra is jár a fizu, egy fillért le nem vonnak tőle.
Szerintetek a vezetés ezt miért nézi el neki? Hogyhogy egy szavuk sincs?
Normális helyen mi járna az igazolatlan magyarázat nélküli távollétért?
Kb ez: első alkalommal fegyelmi és fizetetlen nap, második alkalommal kivágnánk mint a sz**-t?
"ogy a főnököd de még az összes kollégád is fel kell hívnod"
Ne haragudj mi a szarról dumálsz? Nem kell végigtelefonálni a telefonkönyvet. Egy azaz EGY DARAB embert kéne felhívni.
De még arra is szarik egy a kretén.
De amit mondtam azt újra elmondom: egy NORMÁLIS HELYEN egy ilyen akcióért úgy vágnák ki mint azt a bizonyos macskát.
A vezetés dilettantizmusát mutatja hogy ezt hagyja megtörténni sokadik alkalommal.
Vagy lehet nem is ezt a gyökeret kéne kivágni első körben hanem a vezetést ahogy van.
Aztán ha ők repültek odavenni egy NORMÁLIS vezetőt aki meg aztán az ilyen barmokat 5 perc alatt reptetné.
"Akár rokon, akár nem, ha többen mentek oda nem hagyhatják szó nélkül."
Még megtörtént. Sápítozik az igazgató hogy jaj micsináljak már szóltam neki többsz.
Ami meg kamu mert soha senki nem hallotta hogy egyx is szólt volna neki.
De nem baj, nagyon érik a szitu, ha a vezető egy fatökű barom, akkor majd mi a kollektíva megoldjuk a dolgot.
Ahogy mi gondoljuk.
Remélem, a kollégád okozta feszültséged nem a gyerekeken vezeted le.
Először én is azt hittem én is, hogy rólam szól a kérdés, mert én sokadjára nem megyek be, mivel munka mellett nappalin végzek egy egyetemi szakot, és vizsgaidőszak van. A főnököm tud róla, a többieknek meg nem kell, úgyis csak stresszelnének a hülyeségeikkel, meg azért van nálunk néhány irigy ember is.
Viszont én olyan munkahelyen dolgozok, ahol papírokat, gépeket kezelek, ha egy-két embernek kell valami, akkor leírja e-mailben, szóval majd én behozom a saját tempómban. Élő emberekkel dolgozni természetesen más.
Ha a megoldás felé akartok elmozdulni, kérjétek meg a kollégát, hogy írjon egy nyomorult sms-t, ha nem jön, és ígérjétek meg, hogy nem kérdezősködtök. Valószínűleg van valamilyen komoly indok a háttérben, amit nem akar az orrotokra kötni. Tény, hogy nagyon rosszul kezeli a helyzetet, de szerintem nagyjából ennyit lehet tenni, esetleg a főnökségnél aggódásnak álcázva megkérdezni, hogy mi van vele, hátha kaptok valami választ arra, hogy miért nézik ezt el neki (bár nem értem, mitől lenne nektek jobb, ha tudjátok az okát, attól még ugyanúgy helyettesíteni kell).
Tervezünk egy olyan akciót hogy egyikünk se jön be nem is jelzünk semmit és majd másnap a számonkérésen azt mondjuk "ja hát más dolgunk volt" és ha megkérdik ezt hogy képzeljük akkor ujjal mutatunk erre a gyökérre azzal hogy "miért hát ő megcsinálja ezt egy hónapban 5x minden következmény nélkül hát most mi is megcsináltuk"
Marha kíváncsi lennék mi lenne?
"Valószínűleg van valamilyen komoly indok a háttérben,"
persze hogy van sejtjük is mi az. Feketén dolgozik valahol és ilyenkor szükség van rá a másik helyen is.
Ennyi. Mi ezt leszarjuk mit hazudik össze de azt nem szarjuk le hogy nem jön be nem is jelez és még mi vagyunk elővéve hogy mi az hogy nem mentünk be helyette dolgozni.
Ezt kikérjük magunknak. ÉS mivel a vezetés egy rakás szar (vagy benne van a buliban.... ki tudja) így majd magunk vesszünk kézbe a dolgot hamarosan.
"ha tudjátok az okát,"
Újra ez a szar duma. Senkit a világon nem érdekel az ok. Senkit.Mi azt akarjuk hogy ez a barom vegye már a fáradtságot arra hogy ha nem jön odab**szik egy telefont hogy nem jövök és ennyi.
Tőlem akár a répát is verheti otthon meg is dögölhet kit érdekel-de jelezzen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!