Szerintetek ha egy munkahelyen egymást ütik-vágják a kollégák az egy süllyedő hajó? Többit lásd alább.
Figyelt kérdés
Ha egy munkahelyen egymást sértegetik a kollégák, folyamatos a másik sértegetése, alázása, az egy süllyedő hajó, érdemes lelépni, főleg fiatalon nem? Azért ez ember elvárhatja a kollégáktól a normális hangnemet, kultúrált viselkedést, vagy ez Magyarországon felejtős?2016. júl. 16. 21:14
41/43 anonim válasza:
Ma 15:38
Nem tudom végig sikerült-e olvasnod az összes kommentet, vagy csak az utolsó oldalra lapoztál, nem tudom, kõkeményen ment a vita hogy mit kellett volna tanulnia a kérdezõnek, milyen diploma lett volna jobb stb,
Olvasd végig mielõtt belepofáznál te is, majd akkor talán megérted miért írtam amit írtam. Nincs több mint egy érettségim, csupán egy jó országban élek, dolgozom azt amit szeretek csinálni, és nincsenek olyan görény emberek sem mint otthon Magyarországon. Akinek nem inge ne vegye magára.
42/43 anonim válasza:
"és nincsenek olyan görény emberek "
Ahol magyar ember van ott görény is van.
És magyar mindenütt van.
43/43 anonim válasza:
"Ahol magyar ember van ott görény is van" - ezt te biztos jobban tudod,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!