Szerintetek ha egy munkahelyen egymást ütik-vágják a kollégák az egy süllyedő hajó? Többit lásd alább.
Most nem azért de milyen az arány M.o.-on?
Most itt minden második munkahely az tulajdonképpen egy kocsma???
Bemegyünk, szétverjük egymást, kapunk fizut vagy nem, ilyen ez a popszakma?
Én 3 év után azért léptem ki a munkahelyemről, mert elviselhetetlen volt a kollégák viselkedése. Napi szintű pocskondiázó pletykák, ha nem veszel részt vagy nem helyesled akkor téged is kibeszélnek. Napi szinten volt mások árgus figyelése, hogy ki mikor hibázik, és akkor rohanás gyorsan a főnökhöz panaszt tenni. Napi szinten volt, hogy ha új ember jött akkor őt helyből kizsigerelni, hogy minél előbb elmenjen.. Én igyekeztem teljesen kizárni magam ezekből, de egy idő után már nem tudtam, mert belém is kötöttek..(mi van nem értesz? otthon nem jobb?)
Nekem elegem lett, így felmondtam.
Egyébként az érdekesség az, hogy kis cégnél dolgoztam, ahol talán ha 5-6 ember volt ilyen undorító. A többiek inkább követték, helyeselték de csak azért, hogy őket békén hagyják.
Azt még meg kell jegyeznem, hogy ez a munkahely Angliában van.
Utolsó:
Nem tudom viccnek szántad e vagy komolynak, de pár ilyen beszólogatós meg ilyen bemozdulós embernek (olyanra gondolok aki így viccből nekem fut mintha ütne) úgy tényleg fognám azt beleverni, szétverni a vállát.
Komolyan mondom mint az általános iskolában!
Kocsmát befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!