Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ha egy munkahelyen...

Szerintetek ha egy munkahelyen egymást ütik-vágják a kollégák az egy süllyedő hajó? Többit lásd alább.

Figyelt kérdés
Ha egy munkahelyen egymást sértegetik a kollégák, folyamatos a másik sértegetése, alázása, az egy süllyedő hajó, érdemes lelépni, főleg fiatalon nem? Azért ez ember elvárhatja a kollégáktól a normális hangnemet, kultúrált viselkedést, vagy ez Magyarországon felejtős?
2016. júl. 16. 21:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nem ,nem viccnek szántam. A lényeg hogy ne a melóhelyen történjen a lerendezés,mert akkor téged rúgnak ki.Mivel ő csak "véletlen" meglökött te meg megverted. Szépen négyszemközt az utcán biztosítod róla ha még egyszer beszól a melóhelyen, akkor 1 hónapra kórházba küldöd. Meg se kell ütni ha olyan a kiállásod,de ha pattog ,akkor egy két taglózó ütés érzékeny pontokra nyugodtan belefér.Vagy ha értesz hozzá akkor egy fojtófogás ,amíg el nem ájul.
2016. júl. 17. 11:20
 12/43 A kérdező kommentje:

Tisztára mint a kocsmában.

Ja meg a kocsma mellett lerendezik egymást az emberek.

Általános iskola, kocsma.

2016. júl. 17. 11:23
 13/43 anonim ***** válasza:
Ahol a főnök is egy "kocsmáros" ott ez van. Ahol normális a főnök ott nem hagyja az ilyesmit, kigyomlálja a férgest. Sajnos rengeteg primitív buta beleszaró főnök van akinek pénze sok ,de esze semmi,az üzlet meg így is megyeget valahogy ,mert a hasonszőrű partnercégek szintén primkó vezetőivel jól elbratyizgatnak.
2016. júl. 17. 11:28
 14/43 A kérdező kommentje:

Utolsó:

De tényleg, vannak még ilyen "haver" cégek, aztán úgy telik az idő a hülyeséggel.

Gratulálok nekik, komolyan.

2016. júl. 17. 11:31
 15/43 A kérdező kommentje:

De komolyan vannak ügyvezetők, nem is tudom mit gondoljak róluk. Felvenni az elmegyógyintézetből frissen szabadultat vezetőnek, hogy is van ez? Aki dolgozok, annak fizetése: minimálbér!!?? Aki nem annak tömni a zsebét had érezze nyeregben magát??!!

Komolyan mondom vannak ügyvezetők akik igazából ahhoz értenek hogy lehet egy céget a szakadékba belevezetni.

2016. júl. 17. 11:38
 16/43 anonim ***** válasza:

Nos hát jó lenne tudni, hogy mi a frászt dolgozol.

Én például még sosem találkoztam ilyennel, de még hasonlóval sem.

Megjegyezném, anyád is valószínűleg ezért mondta anno, hogy "fiam tanuljál vaze".

2016. júl. 17. 14:09
 17/43 A kérdező kommentje:
utolsó: igazad van.
2016. júl. 17. 16:00
 18/43 anonim ***** válasza:
Ezért kell tanulni. Mert ha valaki rosszul tanul, akkor ilyen munkahelye lesz, és vagánykodó kifehéredett cigók fogják tönkretenni a hétköznapjait.
2016. júl. 17. 16:03
 19/43 anonim válasza:

" Mert ha valaki rosszul tanul, akkor ilyen munkahelye lesz,"

Én kiváló tanuló voltam gimiben (+nyelvvizsga + OKTV stb) egyetemen kiváló minősítéssel diplomáztam aztán biztonsági őr vagyok. és örülhetek ennek is mert sehova se kellek csak ide.

Kiválóan tanulni. Maszlag duma.

Kiválóan de nem mindegy mit.

Van amit még kiválóan tanulni se érdemes.

2016. júl. 17. 19:52
 20/43 anonim ***** válasza:
Ezért nem bölcsésznek kell tanulni.
2016. júl. 17. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!