Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ha egy munkahelyen...

Szerintetek ha egy munkahelyen egymást ütik-vágják a kollégák az egy süllyedő hajó? Többit lásd alább.

Figyelt kérdés
Ha egy munkahelyen egymást sértegetik a kollégák, folyamatos a másik sértegetése, alázása, az egy süllyedő hajó, érdemes lelépni, főleg fiatalon nem? Azért ez ember elvárhatja a kollégáktól a normális hangnemet, kultúrált viselkedést, vagy ez Magyarországon felejtős?
2016. júl. 16. 21:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Hanem mondjuk informatikusnak. Vagy matematikus szakirány, azután informatikus. Vagy valami ilyesmi.
2016. júl. 17. 19:58
 22/43 A kérdező kommentje:

Szerintem ez színtiszta hülyeség hogy "miért nem tanultál", atom hülyeség, ilyen papír olyan papír.

Én egyetemet végzett mérnök vagyok. Ennyi.

Küldöm a CV-ket mint a hülye, magamat fárasztom csak.

Hogy bekerüljek egy újabb kocsmába!!

Nincs is értelme.

2016. júl. 17. 20:49
 23/43 A kérdező kommentje:

"mert ha valaki rosszul tanul, akkor ilyen munkahelye lesz"

Ez így hülyeség ne haragudj, szerintem.

2016. júl. 17. 20:51
 24/43 anonim ***** válasza:

"Én egyetemet végzett mérnök vagyok. Ennyi. "

Nem vagy az :D Bírom, hogy minden ilyen kérdésnél az ember egyetemet végzett mérnök :D És mégis mit tanultál? Mesélj róla pár szót.

2016. júl. 17. 20:56
 25/43 anonim válasza:

Tessék. Én nem vagyok egyetemet végzett mérnök. Én egyetemet végzett bölcsész vagyok. Dupla szak + megkezdett phd.

A szakpáromat kiváló minősítéssel végeztem. Tanulmányi átlag utolsó évben 5.00 volt.

És kit érdekel? Senkit. Hova kellek? Sehova ami normális hely.

Biztonsági őrnek. ide is csak azért mert letagadtam a diplomámat és csak érettségit írtam be + egy kamu OKJ-t ami meg sincs.

2016. júl. 17. 21:35
 26/43 A kérdező kommentje:

miért is hazudok?

Az Óbudai Egyetemen végeztem, A Bánkin, itt a fiókomban a diploma, nyelvvizsgám is megvan. Bsc fokozat.

Fárasztó komolyan mondom az egész ország.

Bescanneljem neked?

2016. júl. 17. 21:43
 27/43 anonim ***** válasza:

Kérdező: akkor rohadtul benned van a hiba, erre nem tudok mit mondani. Több bánkis ismerősöm van, mind normális helyen dolgozik.

Bölcsész diplomával meg jó hogy nem kellesz sehová, mondjuk az sem mindegy, hogy milyen bölcsész. Nyelvszakokkal el lehet helyezkedni. Szabadbölcsészettel meg irodalom szakkal meg ilyenekkel nem.

2016. júl. 17. 22:19
 28/43 anonim ***** válasza:
Mondom kérdező, az ilyen cigány lakosságtól ne is várj semmit mást. Erre képesek, bántani a másikat. Az összeset agyon kéne lőni.
2016. júl. 17. 22:32
 29/43 A kérdező kommentje:
De most komolyan ide irja a ficko: benned van a hiba es a tobbi bolcsesz diplomaval mit akarsz stb. Zarjuk is be a topicot. Koszonom szepen uraim.
2016. júl. 17. 23:04
 30/43 A kérdező kommentje:

De tényleg mindenhol ez megy, a másik agyának leépítése.

Köszönjük szépen.

2016. júl. 18. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!