Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ha egy munkahelyen...

Szerintetek ha egy munkahelyen egymást ütik-vágják a kollégák az egy süllyedő hajó? Többit lásd alább.

Figyelt kérdés
Ha egy munkahelyen egymást sértegetik a kollégák, folyamatos a másik sértegetése, alázása, az egy süllyedő hajó, érdemes lelépni, főleg fiatalon nem? Azért ez ember elvárhatja a kollégáktól a normális hangnemet, kultúrált viselkedést, vagy ez Magyarországon felejtős?
2016. júl. 16. 21:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Én érettségi bizonyítvánnyal többet keresek mint az összes válaszoló együttvéve.
2016. júl. 18. 10:25
 32/43 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy a papír a lényeg.

Sőt a világ leggazdagabb emberének is érettségije van "csak".

2016. júl. 18. 11:21
 33/43 anonim ***** válasza:

"Én érettségi bizonyítvánnyal többet keresek mint az összes válaszoló együttvéve."

Vagy illegális munkát végzel, vagy a gazdag szülők besegítettek oda.

Amúgy mit dolgozol?

2016. júl. 18. 11:44
 34/43 anonim ***** válasza:

"De tényleg mindenhol ez megy, a másik agyának leépítése. "

Fogd már fel, hogy nem megy ez mindenhol, valószínűleg pont kifogtál egy sz..r helyet. Válts munkát. Ezt mondja a fickó... bár erre magadtól is rájöhettél volna. De amúgy már sejtem ki vagy te, az a hülyegyerek aki mindig idejön a kamu sztorijaival, nem?

2016. júl. 18. 11:50
 35/43 A kérdező kommentje:

Nyugi már felejts el légy szíves.

Köszönöm viszlát.

2016. júl. 18. 12:46
 36/43 anonim ***** válasza:
Mert ez így megy mi? :D Kiírogatsz heti 2-3 kamu kérdést és várod a válaszokat? :D
2016. júl. 18. 12:56
 37/43 A kérdező kommentje:

össze vissza beszélsz.

Akkor légy szíves linkelj már be párat amit szerinted én írtam ki és nézzük meg tényleg én voltam e és mi benne a kamu, vagy te mit értesz az alatt!!??

2016. júl. 18. 13:04
 38/43 anonim ***** válasza:
Tele van a gyk ilyen nyikhaj stílusú nyavalygós kamu kérdésekkel. Inkább keress magadnak igazi munkahelyet a gyk-n trollkodás helyett :D
2016. júl. 18. 13:13
 39/43 anonim válasza:
100%

"Én érettségi bizonyítvánnyal többet keresek mint az összes válaszoló együttvéve."

jaja. Pofázni egy anonim fórumon az megy.

tessék.

én meg 10.000.000-et keresek angol fontban egy hónapban.

Mondani alap nélküli szarokat mindenki tud.

2016. júl. 18. 15:38
 40/43 anonim ***** válasza:
Érettségi nélküli cégvezetőt is ismerek, nem is egyet kőgazdag mind..mondjuk alkalmazott se lennék náluk ,mert a kocsmaszint befigyel :D Szóval vagy vállalkozz ,vagy lépj tovább olyan helyre ahol viszonylag kevés emberrel kollégával kell érintkezni,ott a súrlódások száma is limitált.
2016. júl. 18. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!