Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért sír mindenki hogy nem...

Miért sír mindenki hogy nem talál munkát, mikor pl én 19 évesen semmi szakmai tapasztalattal rengeteget találtam?

Figyelt kérdés
Egy évig a gimi után nem voltam diák, úgyhogy még csak azt se mondhatják hogy diákmelót persze lehet találni, simán találtam melót, jó fizetést kaptam, nem is minimálbért és nem kellett beleszakadnom a keresgélésbe. Most diákmunkákat végzek, 1000-es órabérekkel, szintén nagyon könnyű találni, az egyetemi szakomnak megfelelő munkahelyem van, mellette még két másik helyre is mehettem volna mert megfeleltem az interjún és fel akartak venni, én választottam ezt. Akik sírnak hogy nem találnak munkát akár egyetem alatt akár után nem lehet hogy csak hatalmasak az igényeik és egyből 300as fizut akarnak, meg stb? Akinek munka kell az ne sírjon meg stb hanem fogadja el azt a munkalehetőséget ami van, mi az hogy emberek évekig munkanélküliek? Hülyeség.

2016. jan. 5. 16:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
60%
De jó neked, hogy Te ilyen szerencsés vagy.
2016. jan. 5. 16:36
 12/69 anonim ***** válasza:
32%

Az a baj az emberekkel, hogy nem rugalmasak, hanem földhözragadtak... gondolok itt a Kelet-Magyarországon élő bányászra, aki egy faluban lakik, ahol nincs bolt... miért nem képzi tovább magát, miért nem költözik oda, ahol rengeteg állás van és jobbak a fizetések, pl. Vas, Győr-Moson-Sopron megye???? miért nem költözik városba, ahol több a bolt, vagy a hegyekhez, ahol vannak bányák...

mert beletörődnek a sorsukba, sírnak, ahelyett, hogy lépnének, csak a kifogást keresik... és ha családostul kell menni? miért, ott nincs suli, csak az elnéptelenedett bányászfaluban? Nincs pénz? azért mész, hogy keress, nincs ház? hol laktál eddig, add el, vegyél helyette vagy költözz albérletbe ideiglenesen, míg nem tudod eladni, stb. stb. stb....

2016. jan. 5. 16:36
 13/69 anonim ***** válasza:
80%

Nem sírok, csak nem volt könnyű.

Egyetem alatt is kerestem már állást és találtam is volna, DE nem vettek fel egyik helyre sem, mert egyetemista voltam (behívtak úgy, hogy el sem olvasták az önéletrajzomat, ergo nem nagyon volt jelentkező, viszont ott szembesültek a ténnyel) és ez nem olyan szakma ahol belefér az, hogy egyszer-egyszer kimaradok egy-egy vizsga, vagy óra miatt. Azt viszont mindenhol mondták, hogy ha végeztem jelentkezzek újra és szeretettel várnak.

Miután elvégeztem az egyetemet haza kényszerültem anyagi okok miatt, és itt viszont már nehezebb dolgom volt. Végül el kellett költöznöm otthonról 60 km-re, mert csak ott találtam állást és nem keresem halálra magamat. Mondjuk nem itthon képzelem el az életemet, de az induláshoz pénz kell ami lassan gyűlik.

2016. jan. 5. 16:42
 14/69 anonim ***** válasza:
29%
Sokaknak derogál, hogy csak alkalmazotti beosztást kapnak, mindenki vezető akar lenni, főleg azok, akik a leginkább alkalmatlanok a feladatra.
2016. jan. 5. 17:05
 15/69 anonim válasza:
74%
Majd ha stabil munkahelyed lesz utána írj és ha az lesz ne szállj el magadtól. :-)
2016. jan. 5. 18:24
 16/69 zgyzgy ***** válasza:
83%

Cigánymunka nyilván minden sarkon található, de

mondjuk 20 év tanulás után nem kíván az ember pl. felmosni.

2016. jan. 5. 18:27
 17/69 anonim válasza:
81%
Lehet azért kapsz mert utánad még jó jutalék +támogatás van ennyi az egész
2016. jan. 5. 18:28
 18/69 A kérdező kommentje:
Akik ellenkeznek a kérdéssel ők is csak másra mutogatnak, hogy nekik miért konnyebb ahelyett hogy magukban keresnek a hibat.
2016. jan. 5. 18:44
 19/69 anonim ***** válasza:
81%
Ha csak önmagad akarod itt futtatni, fesleges. Ugyanis lehet neked sikerült, nem mindenkinek lehet mázlija. Ha majd nem ötven munkahellyel dicsekedsz másoknak, hanem hosszútávú és stabil környezetben, plusz NEKED megfelelő bérrel lehetsz gazdagabb, majd elhisszük neked, hogy itthon mindent lehet és merjen álmodni bárki is avval, ami nincs. De neked bejött, ez a lényeg :)
2016. jan. 5. 18:53
 20/69 A kérdező kommentje:
Nem vagy te tanulatlan? Az avval nem helyes.
2016. jan. 5. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!