Egy munkahely kötelezhet olyan munkára amihez se képesítésem, se a szerződésben munkaköri leírásban nincs benne?
Munkahely, adott munkát X (volt) kolléga végzett. Megvolt hozzá a végzettsége, benne volt a szerződésében.
Felmondott.
A főnök közli: a munkáját ezen túl (a saját munkámon túlmenően persze) én végzem.
Mondom, álljunk meg, nekem ehhez se végzettségem, se tapasztalatom, se a szerződésben se a munkaköri leírásban nincs benne. (Úgy kell elképzelni a szitut, mintha kertészként dolgoznék és odahoznának egy oroszlánt mondván idomítsd!)
Mondom, nem vállalom, nem csinálom.
Erre közli a főnök, nem kérés volt, utasítás. Vagyis, ha csinálom csinálom, ha nem ki vagyok rúgva és ennyi.
Ilyenkor mi van?
erre kb annyi esélyem van mint Győzikének a Nobel díjra.
>>>ha már sikerül másik munkahelyet találni
mondjuk én azt szeretném ha azt a munkát végezném amire felvettek ami a szerződésben van és amihez a végzettségem is megvan. és nem zsarolnának az állásommal.
ez nem lehet?
nem, úgy tűnik ez nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!