Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkahely kötelezhet...

Egy munkahely kötelezhet olyan munkára amihez se képesítésem, se a szerződésben munkaköri leírásban nincs benne?

Figyelt kérdés

Munkahely, adott munkát X (volt) kolléga végzett. Megvolt hozzá a végzettsége, benne volt a szerződésében.

Felmondott.

A főnök közli: a munkáját ezen túl (a saját munkámon túlmenően persze) én végzem.

Mondom, álljunk meg, nekem ehhez se végzettségem, se tapasztalatom, se a szerződésben se a munkaköri leírásban nincs benne. (Úgy kell elképzelni a szitut, mintha kertészként dolgoznék és odahoznának egy oroszlánt mondván idomítsd!)

Mondom, nem vállalom, nem csinálom.

Erre közli a főnök, nem kérés volt, utasítás. Vagyis, ha csinálom csinálom, ha nem ki vagyok rúgva és ennyi.

Ilyenkor mi van?

2014. nov. 25. 11:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Valamokka: Teljesen felesleges ez a cirkusz, ha már sikerül másik munkahelyet találni. Egy munkahelyet bölcsebb dolog békével otthagyni, mint vitával, mert soha nem tudhatod mikor jön jól az ott eltöltött gyakorlati idő a későbbiekben.
2014. nov. 25. 15:33
 22/25 A kérdező kommentje:

erre kb annyi esélyem van mint Győzikének a Nobel díjra.

>>>ha már sikerül másik munkahelyet találni

2014. nov. 25. 16:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor maradj, ahol vagy! Munkanélkülinek sem jó lenni, főleg év végén télen.
2014. nov. 25. 16:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Neked semmi javaslat nem jó. Nem is értem, miért kérdeztél akkor?
2014. nov. 25. 16:55
 25/25 A kérdező kommentje:

mondjuk én azt szeretném ha azt a munkát végezném amire felvettek ami a szerződésben van és amihez a végzettségem is megvan. és nem zsarolnának az állásommal.

ez nem lehet?

nem, úgy tűnik ez nem lehet.

2014. nov. 26. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!