A munkahely kötelezhet arra hogy elvégezzek egy főiskolát?
Figyelt kérdés
Tehát tanítok megvan a tanítói diplomám de mi van ha egyszer azt mondaná végezzem el tanárit, hogy tudjak felsőben is tanítani, de én nem akarok akkor ha nemet mondok ezért kirúghat?5 év lenne elvégezni2013. nov. 22. 18:31
1/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz felsőben tanítani, miért akarnának ilyesmire kötelezni?
2/4 anonim válasza:
Ha már nem tud egy álláshoz való órát biztosítani, akkor igen. Ha ők fizetik a képzést, akkor ragadd meg az alkalmat, és örülj, hogy meg akarnak tartani!
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok ha az van a szerződésemben hogy tanítonak vagyok felvéve és meg van hozzá a diplomám akkor nem kötelezhet?és ha visszautasítom akkor kirughat emiatt?
Azért nem akarok menni mert az életem abba a szakaszábaért Hál Istennek, hogy nemsokára családot szeretnék alapítani és ezzel szeretnék foglalkozni mindig is erre vágytm, hogy anya legyek:) igazából azért gondolta mert 7-8 ba nem kéne áttanitani akkor egy máik tanárnak ebbe az iskolába és milyen jó lenne ha nekem meglenne e végzettségem nekem van órám attól nem félek most 5-6 éven belül sok alsós kolléga nyugdíjba is megy
2013. nov. 22. 19:40
4/4 anonim válasza:
Ezzel a helyesírással Te alsóban tanítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!