Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lesz ha anyukám és apukám...

Mi lesz ha anyukám és apukám is elveszíti a munkehelyét? (lent)

Figyelt kérdés
Hallottam a híradóba meg olvastam is sok helyen ezt az adótörvényes valamit hogy bezárhat a Spár,Lidl,Mero stb. és az a baj h a szüleimet ez érinti...anyum kasszás apum meg árufeltöltő és állítolag ezek a boltok megszűnnek vagy nemtudom de nagyon aggódom hogy mindent el kell majd adnunk hogy egyátalán enni tudjunk..és szerintem még sok sok családnak..ez igaz?? vagy ez is valami kamu..(eddig is épphogy meg tudtunk élni mert van még 2 testvérem de ezután...) 16/l

2014. nov. 21. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez egyelőre csak rémhír. Valóban a törvények nem kedveznek a multiknak, de az nem lehet, hogy egyszerre bezárjon ennyi üzlet.
2014. nov. 21. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond, megy a hiszti meg az ajvék, de nagyobb a füst, mint a láng.
2014. nov. 21. 18:35
 3/3 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem..
2014. nov. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!