Hogy lehet kibírni azt amikor az ember elveszíti a számára legfontosabb személyt?
Nincsenek barátaim, a családom semmibe vesz, csak ő volt nekem , ő volt az egyetlen aki foglalkozott velem és most már ő sincs. Nem látom értelmét az életemnek, de ahhoz meg gyáva vagyok, hogy...
Az egész életem ebből a szenvedésből áll, elegem van mindenből, se munkám, se semmim, senkim.
Hát én személyszerint nem tudom, de öcsémen látom hogy még így 1 év után is borzasztóan fáj neki a barátnője halála. Szerette a lányt nagyon kedves volt vele, öcsém akkor állt fel a székből és kezdett kimozdulni, boldog élete volt, sosem volt olyan boldog, megváltozott.
Nagyon hiányzik neki a lány, de a barátai akik a lány barátnői meg fiú barátai még most is az öcsém mellett állnak és kitartanak mellette.
Ő eddig csak azért nem lett öngyilkos mert mindenki mellette van, család, barátok, de még így is nehéz neki.
Fél attól hogy soha többé nem találja meg azt a lányt aki igazán szerette. De a pszichológusa szerint nehéz neki elfogadnia a lány halálát ami érthető, de mindenki minden erre szakosodott ember, szinte minden övet megmozgattunk a párommal meg a szüleimmel hogy megtudjuk mi a megoldás, de mindenki csak annyit mond hogy IDŐ és legyünk mellette.
Párom egyik ismerőse Csernus rokona és őt is megkérdezték erről és ő is annyit mondott hogy egyenlőre hagyni kell aztán erőltetni arra hogy továbblépjen de ezt elsősorban neki kell eldöntenie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!