Ha egy katona (tiszt) elveszíti az állását, akkor mi lesz vele?
Figyelt kérdés
Olyan tisztre vagy hivatásos katonára gondolok aki katonai egyetemet végzett. Milyen diplomát kapnak? Van olyan amivel civilként ellehet helyezkedni? Mik ezek?2014. okt. 30. 17:24
1/6 Shai-Hulud válasza:
Én elég régen végeztem repülő műszaki tisztként, kettős diplomám van. Egy katonai, és egy polgári szak megjelölésével. A polgári: műszer- és irányítástechnikai mérnöki. Ezzel egész jól el lehet helyezkedni, már régóta civilként dolgozom. Gondolom, a jelenlegi képzés is hasonló (sőt remélem jobb!) képesítéseket ad.
2/6 A kérdező kommentje:
Na igen.Ezt gondoltam hogy ha a katonaságon belül műszaki irányba mész el akkor kapsz valami olyasmi diplomát is. De én konkrétan a katonai vezetőkre pl: lövész,felderítő, harckocsizó,tüzér....gondoltam. Ők milyen diplomákat kapnak amivel civilként ellehet helyezkedni? Én hallottam valami olyasmit hogy humán menedzser de ez nem tudom hogy igaz-e?!
2014. okt. 30. 19:12
3/6 anonim válasza:
Úgy tudom biztonság technikai mérnök a civil diploma neve
4/6 anonim válasza:
Már nem kapnak a tisztek semmilyen civil diplomát.
Ez megszűnt. A katvezesek egyébként általában a biztonsági cégek irányába illetve a rendőrségen szoktak elhelyezkedni.
vagy szélsőséges esetben zsoldosnak áll.
5/6 BlackHand válasza:
Minket is etettek a humán erőforrás menedzser dologgal, ami annyiból volt igaz, hogy a főiskola után még két évet kellett járni Gödöllőre, akinek volt hozzá ingerenciája, munka mellett. Amúgy valóban hasznos papír, billegő hűtő alá pont kiváló.
6/6 anonim válasza:
a héten volt egy dok film az amcsi változatáról a kérdésnek.
ott a leggyakoribb az volt,hogy mentek a blackwater-be irakba személyvédelem,testőrködés,vagy kiképzőnek más országokba,vagy drogkartelekhez testőrködni,gyilkolni,vagy zsoldosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!