Mit lehet tenni ha a munkahely vezetője nem hajlandó átvenni a felmondólevelet?
Megírtam felmondást, oda akartam adni a vezetőnek. Nem hajlandó átvenni, sem ő, sem a titkára. Nme tehetem meg azt sem, hogy leteszem az íróasztalára, mert nincs bejárásom az irodába, meg egyébként is, kell vmi visszaigazolás hogy átvették, nem tehetem csak úgy le valahova.
Hát fogtam magam, és feladtam postán tértivevényes SK levélként. KI gondolta volna? Bontatlanul visszajött.
Ilyenkor mi a teendő?
Mennék más munkahelyre de ott meg megmondták, hogy akkor fogadnak, ha a kezemben az előző mukahelytől a kilépési papír. Az meg nincs a kezemben, és nem is lesz, mert nem adják oda-hiszen nem vették tudomásul a felmondásom.
Na ilyenkor mi a helyzet?
Tudod, mit dolgozz ott ahol most is vagy ... annyiért :D
Vazze.. ekkora egy impotenst :D
"Nagy" munkaerő lehetsz, ha egy ilyen kérdést nem tudsz megoldani. Vajon minden kis apró cseprő napi munkaproblémádat is megkérdezed itt a GYK-n?
"Jajj ketten beálltak elém a sorban a postán, miközben a újságos standot böngésztem szemeimmel. Most mit csináljak?" vagy
"Miközben ügyfelemhez mentem defektet kaptam az autóval, mit tegyek?"
Hát szerintem elégedj meg a 100ezres fizetéseddel, mert túl vagy fizetve...
Jó, akkor nincs két kollégád, aki kiáll melletted. Akkor marad a munkajogász. Tényleg azt gondolod, hogy törvényesen, rendesen megoldható a gond, ha GYIK-on kérdezgetsz?
És ne felejts el minden részletet elmondani neki, nehogy kiderüljön, hogy ő se úgy született, hogy ismeri a kollégáidat.
azért valamit ajánlanék a "T" egybegyűltek figyelmébe!
NAGYON Vigyázzunk az ilyen kijelentésekkel ÍRÁSBAN mert ha én egy komolyan venné ezt és megölném a főnököm (agyonvered-itt van leírva) akkor nem egyedül mennék ám a börtönbe!
akkor bizon yha benyögném a rendőröknek ezt a kommentet, és sikerülne kinyomozni a kommentelő személyét az is jönne ám velem!
azért ezt nem árt tudni.
ld. azon melós esete akinek egy rádiós beletefonáló műsorban azt javasolt a másorvezető(szerinte viccből) hogy a munkához hazsnált lapáttal "egyengesse" meg a főnökét-és a melós megtette-a rádiós is letöltendőt kapott.
90-es évek közepe után alehet nézni.
Agyonvered.. az már segíteni fog... (addig ütöd a fejét amíg kezedbe nem nyomja) persze csak akkor maikor már lejárt a felmondási időd.
tárt karokkal várok mindenkit.
jöjjön el és oldja meg helyettem-jogi kereteken belül persze. "beverem a fejét" ezek felejtősek.
fizetek érte. de héten belül kell az eredmény.
na?
"Nagy" munkaerő lehetsz, ha egy ilyen kérdést nem tudsz megoldani
így van. én megírom a felmondót + egy meghatalmazást, te átadod.
és igen normális vagyok.
és akkor meglátjuk ha nem veszik át tőled mit teszel.
komolyan kíváncsi vagyok.
mert arra ugyan ne számíts hogy a munkatársak közül bárki is melléd áll.
Bazze... helyetted mondjak fel? Te komolyan normális vagy? :D
39-es jól írja. a rádiós műsorvezetőről felvétel volt, hogy mit mondott, de szerinted hogy bizonyítják, hogy az adott ip-címen épp ki ült a gép előtt? Az összes netes zaklatási és fenyegetési sztori itt hasal el.
Én amúgy nem ajánlottam, hogy bármit tegyél a főnököddel, de fáj olvasni, hogy ilyenekben nem vagy jártas. Tényleg fogadj fel egy munkajogászt, mindent bízz szakemberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!