Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak? Folyton dühös...

Mit csináljak? Folyton dühös vagyok.

Figyelt kérdés

Egy étteremnél dolgozom ahol bele szerettem a pincér lányba. Az érzés nem volt viszonzatlan hónapokig elvoltunk és elég komolyra is fordult, ám kiderült, hogy közben a kisfőnökkel (Főnök fia) is kavart. Kiderült, hogy ő eljegyezte ezért engem dobott. Azóta kerüljük egymást ahogy lehet beszélni soha sem beszélünk de minden nap találkoznunk kell. Kisfőnök amióta eljegyezte állandóan ott van az étteremben. Nagyon jól tudja, hogy mi volt köztünk. És direkt kitol velem állandóan, ami miatt iszonyú dühös vagyok amiből sajnos jut itthonra is. Mit javasolnátok?

Ui. egy bomba testű fiatal lánnyal vigasztalódom most, és járok kondizni de nem elég. Folyton dühös vagyok.

2014. máj. 29. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanuld meg élvezni a dühöt. Hagyd el a dühhöz kapcsolódó összes gondolatot, és csak az érzést érezd, és közben lélegezz mélyeket. Nekem a gyűlöletből csak egy kellemes meleg érzés marad már csak, és így a reakcióm a gyűlölt fél felé abszurd elmebaj a külső szemlélő számára, de én élvezem.
2014. máj. 29. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
már bocsánat, de h**e ri***c az a lány, h ilyet tett! szétb**z a méreg, ha ilyenről hallok, bocsi
2014. máj. 30. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát engem is... sajnos elég sok lány ilyen a tapasztalataim alapján.
2014. máj. 30. 22:05
 4/4 futár 1 válasza:
Keress más melót! Előbb utóbb kicsinálnak a munkahelyedről!
2014. jún. 13. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!