Mióta fogyózom folyton éhes, dühös és ingerlékeny vagyok. Ez normális?
Te MOST fogyózol? Te jó ég, karácsonykor felzabálod majd a hűtőt - hisz mondtad, éhes vagy.
Szerintem tú ldrasztikusan csináltad, mindig csak kicsivel csökkentsd az adagot a tányéron, és ha csokit ennél, törj le egy csíkot, és nyugodt szívvel edd meg, így a szervezeted megnyugszik, mert kapott édeset, de mégsem 3 táblányit.
Próbálj kevesebb kalóriásból többet enni, mert eltelít, de pl. egy szedőkanál saliban kevesebb kcal van, mint uennyi rizsben. Mennyiségre ugyanakkora, kalóriában mégis jóval kevesebb.
Ha éhes vagy, kockázz gyümölcsöt, és azt edd, v joghurt, ilyesmi. Sok sikert.
Ja, és SPORT!!!
igen - nem. vagy nemigen.
normális, hiszen milyen lennél éhesen? vidám? és nem normális, mert vélhetően a "fogyózásod" ennyire jó. ha egészségesen étkezel, nem vagy éhes. lehet nem pont jól csinálod.
Második: Neked mennyi időbe telt amíg megszoktad cukor és liszt nélkül és már nem is kívántad?
Vagy azért még mindig kívánod csak nem annyira nehéz megállni?
Nekem is az volt a gondom ,h állandóan édeset akartam enni. Nálam nem volt olyan,h megeszek egy rúd csokit, ha már felbontottam, az egészet elpusztitottam.
Nehéz, de 1-2 hétig ki kell birni,h egy falat csokit,cukorkát,sütit,üditőt nsem eszel/iszol, s utána már nem is fogod kivánni. Csak az a pár hét...BAROMI NEHÉZ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!