Nekivágtam a 90 napos diétának, ez a 2. napom. Ingerlékeny vagyok és nagyon erős gyengeséget érzek, normális ez? Mit tegyek?
Ne stresszelj rá arra, hogy te most éppen fogyókúrázol. Ne azon gondolkodj, hogy mi az, amit nem ehetsz, hanem azok közül, amiket ehetsz mindig próbáld meg megtalálni a legfinomabbat! Élvezd azokat az ételeket, amiket megeszel. Tekints úgy a fogyókúrára, mint egy játékra. Ha kitartasz és végigcsinálod, akkor tiéd lesz a nyeremény: egy csinosabb, formásabb test!
Én emellett, amikor fogyókúráztam kitettem egy olyan képet a hűtőmre, amin még kövér voltam. Akár hányszor ránéztem, elment a kedvem az evéstől.
Szerintem ez pszihológiai dolog, bekepzeled második napon nem szabadna.. az első hét végén (gyuminap meg viznap) természetes a gyengeseg, az elso ilyet szoktak is hetvegere tervezni, no de masodik napon ez nem termeszetes.
Főleg, ha azt írod, hogy minden dieta ilyen, akkor foleg pszihológiai eredetű a probléma. Próbáld kideríteni, hogy miért van ez, mert ez nem fizikai, hanem lelki eredetu szvsz.
Szia!
Hasonlót én is átéltem, de kitartás, mert elmúlik. Az első hét a legnehezebb, utána jobb, pláne, ha a mérleg is kevesebbet mutat. Ha nagyon éhes vagy, akkor egyél gyümit, csak ne közvetlenül más étkezés előtt vagy után. Vagyis teljen el 1-2 óra, hogy a gyümi ne keveredjen más összetevőjű táplálékkal a gyomrodban. Gyümölcsnapon pedig ehetsz sűrűn, akár 2 óránként is, csak egyszerre egyféle gyümölcsöt. Remélem jó tanácsot adtam, legalábbis nekem bevált, 13 kilóval lettem kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!