Mit lehet tenni ha a munkahely vezetője nem hajlandó átvenni a felmondólevelet?
Megírtam felmondást, oda akartam adni a vezetőnek. Nem hajlandó átvenni, sem ő, sem a titkára. Nme tehetem meg azt sem, hogy leteszem az íróasztalára, mert nincs bejárásom az irodába, meg egyébként is, kell vmi visszaigazolás hogy átvették, nem tehetem csak úgy le valahova.
Hát fogtam magam, és feladtam postán tértivevényes SK levélként. KI gondolta volna? Bontatlanul visszajött.
Ilyenkor mi a teendő?
Mennék más munkahelyre de ott meg megmondták, hogy akkor fogadnak, ha a kezemben az előző mukahelytől a kilépési papír. Az meg nincs a kezemben, és nem is lesz, mert nem adják oda-hiszen nem vették tudomásul a felmondásom.
Na ilyenkor mi a helyzet?
Első vagyok: én kérek elnézést, amiért válaszolni mertem, és nem tudtam kapásból, hogy a te kollégáid milyenek. Nyilván ezzel az információval kellett volna születnem.
Banyek én csak belinkeltem neked egy munkajogi leírást a helyzetre. Ez van rá kitalálva. nem tudom, hol a rákban dolgozhatsz, hogy nincs két kollégád, akik ebben segítenének, de ha nincs, akkor fordulj munkajogászhoz.
Mondjuk ő is ezt fogja elmondani...
Bírom az olyan kérdezőket, akik feltesznek egy kérdést, aztán kikérik maguknak a válaszokat.
Ez a kamukérdező múltkor még a főnök volt a cégnél és ki akarta rúgni az alkalmazottját mert az elment betegállományba!!
Legalább ha troll vagy ,jól csinálnád ,hogy ne legyen felismerhető egyből a szövegstílus..
nem, nem értem el. elbeszélünk egymás mellett / szándékosan n me értik amit mondok.
ha csak az lenne a célom, hogy ne kelljen többet bemenni, reggel nem kelnék fel és nem mennék be.
de nem ez a célom.
a célom a kilépő a kézben.
és ehhez a "láb az asztalon, beszólás" nem segít hozzá.
és nem, a másik munkahely nem vár meg.
és a bíróság sem megoldás, hacsak nem dönt és foganatosít max 2 hét alatt.
de inkább 1 hét.
király leszel a régi helyen, vagy rögtön kirúg... és akkor elérted a célod. NEM?
te segítenél a kollegádnak ha a jutalmad kirúgás lenne?
erről ennyit.
de fordítsuk meg: én segítenék? dehogy segítenék.
ezen az áron nem.
hogy nincs két kollégád, akik ebben segítenének
Ha ajánlott tértivevényes kézbesítés mellett, személyesen kézbesített leveled átvételét (fénymásolaton átvételét dátum, pecsét, név, aláírás) a cég megtagadja, akkor tényleg ügyvédi felszólító levélben menjen a felmondásod.
Ennyi, tovább kár ragozni!
aki szerint kamuzok az állja vajon az ügyvédi ktg-t is?
Trollololo maradj már ne kamuzz :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!