Régi, rossz munkahelyre ti visszamennétek?
Hát igen...
Inkább úgy kérdezném, hogy hogyan állítsam le ezt az ismerősöm, mert tényleg segíteni akar és jókat mond, de sokkal határozottabb nálam és nehezen fogadja el ha én mást mondok.
A 4-es válaszoló gondolatát folytatva: ha prifát cégeknél dolgozol, akkor mindenhol mindig csak azért fizetnek, hogy te magad hogyan teljesítesz, nem pedig azért, hogy milyen haveri viszonyban van a kollégákkal, sőt sok helyen éppen ezt nézik rossz szemmel a felettesek. Igen, minimális kommunikáció lehet, de túlzott röhögések, hosszú cigiszünetek semiképpen sem.
Ha csak azért mész be, hogy elvégezd a munkádat, akkor soha senki nem fog beléd kötni, így a munkatársakkal való fölösleges konfliktust és stresszt szépen elkerülöd. Ilyen egyszerű :)
Nem kényszeríteném magam bele egy olyan helyzetbe, amiről tudom és érzem, hogy rossz lesz.
Mint írod, rossz érzésed van ezzel kapcsolatban. Hallgass a megérzésedre, mert az nem csal.
Az ismerősödnek meg mondd el, hogy nem érezted ott jól magad. Nemet is tudni kell mondani...
Figyelj: Melyik a jobb? Éhezni, minimálbérből élni, mivel én olyan ember vagyok, aki nem bírja ki a jól fizető munkahelyet, mivel ott olyan emberek vannak, akiket nem szeretek. Nem ilyen az élet aranyom, hiába nem szereted, az emberek a semmiért nem fizetnek.
Vagy: Jól kereső munka, amiben biztos jövőt találok, de napi 8 órában olyan emberekkel kellene lennem akikkel nem jövök ki jól.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!