Régi, rossz munkahelyre ti visszamennétek?
Nyári munkáról, illetve esetleg iskola melletti munkáról lenne szó. Ahova most hívtak nem tudnám csinálni a suli mellett, már próbáltam és durván a tanulás rovására ment... (Nekem a fő problémáim a hellyel az volt, hogy nem annyit kellett dolgozni, mint amiben megegyeztünk az interjún, illetve végül mégse lettem bejelentve...) A papírom megvan hozzá, de már baromira nem ezt tanulom és nem ezzel foglalkozok évek óta.
A másik opció diákmunka, ott is persze kifoghatok rossz közösséget, de ahogy nézegettem az álláshirdetéseket kb maximum 20-30 ezer Ft különbség lenne a kettő között.
Nem akarok és nem is fogok minimálbérből élni egy életen át, de nekem most a diploma megszerzése az első, ezen a helyen meg lehet, hogy veszélybe kerül, hogy csúszás nélkül megoldjam. Na annyit meg nem ér meg 30000 Ft.
Persze ezt is meg lehetett volna írni lekezelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!