Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Régi, rossz munkahelyre ti...

Régi, rossz munkahelyre ti visszamennétek?

Figyelt kérdés
Dolgoztam pár hónapig egy helyen, én nagyon rosszul éreztem magam ott, nem találtam közös hangot a munkatársakkal. Nyilván ők sem voltak megelégedve velem és ez viszont így volt, sok dolog nem úgy volt, ahogy anno megegyeztünk a főnökömmel. Most eléggé megszorultam, keresek munkát és egy ismerősöm egyből mondta, hogy menjek oda vissza. Van benne ráció, de már teljesen más munkakörben dolgoztam azóta (pár éve) és nagyon rossz érzésem van az egésszel kapcsolatban. (Amúgy annyira nem válogatok, beadtam több helyre az önéletrajzom, megyek interjúra a jövő héten is, csak itt lehet valamivel többet keresnék)

2014. máj. 24. 22:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nyári munkáról, illetve esetleg iskola melletti munkáról lenne szó. Ahova most hívtak nem tudnám csinálni a suli mellett, már próbáltam és durván a tanulás rovására ment... (Nekem a fő problémáim a hellyel az volt, hogy nem annyit kellett dolgozni, mint amiben megegyeztünk az interjún, illetve végül mégse lettem bejelentve...) A papírom megvan hozzá, de már baromira nem ezt tanulom és nem ezzel foglalkozok évek óta.

A másik opció diákmunka, ott is persze kifoghatok rossz közösséget, de ahogy nézegettem az álláshirdetéseket kb maximum 20-30 ezer Ft különbség lenne a kettő között.

Nem akarok és nem is fogok minimálbérből élni egy életen át, de nekem most a diploma megszerzése az első, ezen a helyen meg lehet, hogy veszélybe kerül, hogy csúszás nélkül megoldjam. Na annyit meg nem ér meg 30000 Ft.

Persze ezt is meg lehetett volna írni lekezelés nélkül.

2014. máj. 25. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!