Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szexuálisan zaklat a kollégám?...

Szexuálisan zaklat a kollégám? (! )

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok ezen a munkahelyen. Ez egy kis kollegtiva, páran dolgozunk itt. Két férfi munkatársam van, mindketten jóval idösebbek nálam. Szoktunl hü..ni, de csak bizonyos keretek között, és én inkább viccelödésnek, heccelésnek mondanám. Csakhogy, az egyikük amikot senki sem látja, magához húz és intim dolgokat kérdez, ami nekem már túl megy a vicc határán. Jóval erösebb nálam, megfogja a kezem, és a nemi szervéhez rakja, ami áll neki. Mondom hogy hagyjon, de erösebb jóval mint én. Amikor mondom hogy hagyjon, akkor még neki áll feljebb, és arrogáns lesz. A másik férfi kollégám tiszteletben tartja a határokat és még szóban sem lépi át azokat. Gondolkodtam hogy mit tehetnék, szóljak-e valakinek. Pl a fönökasszonyomnak, csakhogy ez egy évtizedek óta meglévö kollektiva köztük, nem hiszem hogy hinne nekem akárki is. Plusszban ez a kollégám "rám akarja tukmálni" a másik férfi munkatársam, minden áron össze akar hozni minket. Szóval mit tehetnék?(azon kívül hogy igyekszem elkerülni a helyzetet amikor kettesbe kéne lennem a zaklató munkatársammal)
2014. ápr. 17. 09:36
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Hüledezek ezen az utolsó hozzászóláson. Ilyenek vannak? Te jó ég! Miféle ember az ilyen, hogy taperolja a másikat/taperoltatja magát, mikor kapcsolatban van? Eszem fa**om kettéáll az ilyentől. És ilyeneknek van párkapcsolata. A jó k életbe.

Kérdező, ennyi nem elég, azt hiszi csak megjátszod magad hogy "ó jaj :) hagyj :)" és közben élvezed. Állj a sarkadra és szólj rá.

"Te mégis mi a ******t képzelsz magadról te ******?!"

"A****d nem tanított meg viselkedni, a jó ****** ********* te ******?!"

"Kikérem magamnak!"

"Ha még egyszer előfordul, .... !"

Ugye érthető? :)

2014. ápr. 18. 14:08
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Zaklasd vissza: tuti siker, beijed.
2014. ápr. 23. 18:01
 43/44 anonim válasza:
69%

Intézd úgy, hogy legyen egy felvétel róla.

Aztán a felvétel mehet a:

rendőrségre

feleségnek

gyerekeinek

rokonoknak

cégek akikkel kapcsolatba vagytok

facebook

nővédő csoportoknak

munkaügyi bíróságra

ha van kedvenc hobbijuk, csoportjuk akkor azoknak is.

A felvételből 1 kép kimásolása és azt megfelelően felszövegezve, a lépcsőházukba kiplakátolni. Szomszéd postaládákba bedobni.

Ettől el fog dugulni.

Ha nem ezt teszed akkor pedig marad az a lehetőség, hogy elhagyod a céget.

Vagy marad az a lehetőség, hogy leszopod.

2014. ápr. 23. 20:22
 44/44 anonim válasza:

Azta! Az emberekben tényleg kiment az empátia. Zaklatta egy nála idősebb ember. ELMENT AZ ESZETEK! UNDORÍTÓAK VAGYTOK! A kérdező segítséget kért, ti meg már őt hozzátok ki feleösnek. Őszintén remélem, hogy nem lesz gyermeketek, neki is ezt mondjátok. HÁNYOK TŐLETEK! Persze voltak normális kommentek. Aminek nem inge, ne vegye. DE AKINEK INGE AZ VEGYE FEL!

Kérdező, remélem amióta kiirtad a kérdést kiléptél a munkából, vagy feljelentetted ez a férget. Remélem jól vagy!

2024. jan. 7. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!