Pár hónapja vagyok ezen a munkahelyen. Ez egy kis kollegtiva, páran dolgozunk itt. Két férfi munkatársam van, mindketten jóval idösebbek nálam. Szoktunl hü..ni, de csak bizonyos keretek között, és én inkább viccelödésnek, heccelésnek mondanám. Csakhogy, az egyikük amikot senki sem látja, magához húz és intim dolgokat kérdez, ami nekem már túl megy a vicc határán. Jóval erösebb nálam, megfogja a kezem, és a nemi szervéhez rakja, ami áll neki. Mondom hogy hagyjon, de erösebb jóval mint én. Amikor mondom hogy hagyjon, akkor még neki áll feljebb, és arrogáns lesz. A másik férfi kollégám tiszteletben tartja a határokat és még szóban sem lépi át azokat. Gondolkodtam hogy mit tehetnék, szóljak-e valakinek. Pl a fönökasszonyomnak, csakhogy ez egy évtizedek óta meglévö kollektiva köztük, nem hiszem hogy hinne nekem akárki is. Plusszban ez a kollégám "rám akarja tukmálni" a másik férfi munkatársam, minden áron össze akar hozni minket. Szóval mit tehetnék?(azon kívül hogy igyekszem elkerülni a helyzetet amikor kettesbe kéne lennem a zaklató munkatársammal)
Gratulálok neked! Remélem ha majd akaratod ellenére egy erösebb ember lefogja a kezed vagy valamelyik szerettedéd, és a másik a nemi szervéhez húzza, neki is azt fogod mondani amit nekem!
2014. ápr. 17. 10:07
12/44 anonim válasza:
Abban a pillanatban hogy megfogja a kezedet, pofon. HA lefog, akkor meg sikitasz. Mit nem lehet ezen erteni?
2014. ápr. 17. 10:09
13/44 A kérdező kommentje:
Mondtam is hogy ahogy tudom, kerülöm a helyzeteket amikor kettesben kell lennem vele. (munka miatt)
2014. ápr. 17. 10:10
14/44 A kérdező kommentje:
Senkinek nem kívánom az ilyet, az ember szinte "lefagy". Nagyon rossz.
2014. ápr. 17. 10:11
15/44 anonim válasza:
Ilyenkor jól tökön kéne vágnod.
2014. ápr. 17. 10:17
16/44 A kérdező kommentje:
Képzeld, óvodás koromban éveken át zaklatott az egyik családtagom, aki megfenyegetett hogy soha senkinek ne mondjam el, úgyhogy fogd be de azonnal! Tudom mi a szexuális zaklatás és az eröszak! Te átéled? Vagy csak vagdalózol??? Könnyü itt okosnak lenni ugye?
2014. ápr. 17. 10:26
17/44 A kérdező kommentje:
És okoska ha tudni akarod, felnöttként egy beszélgetés során derült ki hogy ugyanez a családtag az unokatesómmal is ezt tette. Ö sem beszélt róla senkinek sem. Tehát nekem ne mert azt mondani hogy kamuzok, hogy ennek az embernek is én adtam felhatalmazást arra hogy eröszakkal lefogja a kezem és a nemi szervéhez tegye.
2014. ápr. 17. 10:28
18/44 anonim válasza:
Félreértette a hülyülést és azt hitte tetszik neked. De akkor is egy nagy idióta mert ez bármi csak nem udvarlás.
De legyen valami reakciód, mert ha csak lefagysz és úgy teszel mintha nem történt volna semmi, akkor azt fogja hinni hogy itt minden rendben van, netán még tovább próbálkozik. Meg kell neki mondani, hogy ezt te rohadtul nem csíped, és ne értse félre, ha barátságos vagy, az nem azért van mert neked ő tetszik. És megmondod, ha még egyszer ilyet csinál, jelented másnak, vagy feljelented.
2014. ápr. 17. 10:48
19/44 anonim válasza:
Ha nincs párod, kérj meg egy jó kiállású férfi ismerőst, hogy menjen érted a munkahelyre és vigyen párszor haza. Mutasd be az illető férfi kollégának. Aztán ha legközelebb próbálkozik, akkor határozottan közöld vele, hogy most már nagyon eleged van, eddig nem foglalkoztál vele, de most már szólni fogsz a barátodnak.
2014. ápr. 17. 10:50
20/44 anonim válasza:
hagyd legközelebb, hogy odahúzza a kezed, aztán nyúlj alá és markold meg keményen a golyóit ... de úgy izomból, hogy elugorni se tudjon ... aztán közöld vele, hogy egy óvatlan pillanatban tökön is fogod rúgni
(egyébként nincs olyan férfi ismerősöd aki lerendezné a fazont?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!