Miért magázott le a kollégám?
Kicsit fura kérdés tudom, és talán páran úgy gondolják, hogy vicces is, hogy ezen "rágódom" de azóta is mindig eszembe jut.
A vasúton dolgozom. Talán kívülállók is hallották már, hogy a "vasutasok nagy családja" ez a valóságban is így van, ebből eredően úgy általában mindenki mindenkit tegez. Ez szinte alapszabály, egyetlen kivétel van, a rangban jóval feletted álló személyt először magázni kell, majd ő mondja, hogy tegeződjetek. De az egyszeri végrehajtói szinten tényleg mindenki tegeződik, én is egyedül a főnököm magázom. Ma egy kollégával kellett beszélnem telefonon, akivel személyesen eddig mindig tegeződtünk, de mégis végig magázott, és tartózkodónak tánt a hangja. Miután letettem mondtam a többieknek, hogy magázott. Mondták, hogy "ja ő ilyen", de személyesen még soha sem. Nem értem miért tette.
Igazából nem okozott nagy traumát csak megütköztem rajta egy picit, mert ugyan beosztásilag feljebb vagyok nála, de szakmailag ő mindenképp bővebb ismeretekkel rendelkezik nálam, és rangban feljebbvalóként nem várom el, hogy magázzon... Miért tehette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!