Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kéne tennem, ha az egyik...

Mit kéne tennem, ha az egyik kollégám folyton érezteti velem, hogy nem kedvel?

Figyelt kérdés
Nem azonos pozícióban dolgozunk, de mindkettőnk munkája hat a másikéra. Folyton panaszkodik rám a hátam mögött és gyakran valótlan dolgokat állít, viszont ha ott vagyok nekem nem mond semmit. Már többször odaálltam elé, hogy beszéljük meg a problémát, de akkor sem mondott semmit, sőt inkább letagadta.

2013. nov. 17. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
ha veled nem ahjlandó megbeszélni az ügyet akkor szólj a felettesednek hogy xy számára nem vagy szimpatikus, és mindig keresztbe akar neked tenni, ami téged már zavar. megpróbáltad vele megbeszélni a dolgokat, de ő nem hajlandó veled kommunikálni, így segítséget szeretnél kérni a probléma megoldásában.
2013. nov. 17. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy a hátad mögött beszél rólad?

Ha valaki visszamondta, vajon úgy mondta-e vissza, hogy minden érintett fél jelen volt? Mert ha csak visszahallottad, elképzelhető, hogy nem igaz... és őt akarják előtted rossz színben feltüntetni.

Lehet, hogy ő nem is tud arról, miket "mond a hátad mögött".

2013. nov. 17. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Tuti biztos. Nagyon kétszínű alak.
2013. nov. 17. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
van egy kolléganőm ő pont ilyen,azt hiszi rolam hogy kibészélem a háta mögött,de más kavarta a szart,és ősszeis veszett velem,elakartam mondani neki,de nem mertem,nem lett volna értelme,mert másoknak hisz,nem nekem
2014. febr. 3. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
biztos valami rosszat tettél ellene,,menj oda hozzá és beszéld meg vele,de ne kiabálj,
2014. márc. 3. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell ehhez, hogy rosszat tegyél.

Lehet, hogy a kollégád alapból nem kedvel téged, függetlenül attól, mit teszel, emellett eléggé aljas természete van. A kollégád egy igazi "mosolygós gyilkos". Mosolyog rád, de a hátad mögött elhord mindennek.

2016. máj. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!