Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szexuálisan zaklat a kollégám?...

Szexuálisan zaklat a kollégám? (! )

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok ezen a munkahelyen. Ez egy kis kollegtiva, páran dolgozunk itt. Két férfi munkatársam van, mindketten jóval idösebbek nálam. Szoktunl hü..ni, de csak bizonyos keretek között, és én inkább viccelödésnek, heccelésnek mondanám. Csakhogy, az egyikük amikot senki sem látja, magához húz és intim dolgokat kérdez, ami nekem már túl megy a vicc határán. Jóval erösebb nálam, megfogja a kezem, és a nemi szervéhez rakja, ami áll neki. Mondom hogy hagyjon, de erösebb jóval mint én. Amikor mondom hogy hagyjon, akkor még neki áll feljebb, és arrogáns lesz. A másik férfi kollégám tiszteletben tartja a határokat és még szóban sem lépi át azokat. Gondolkodtam hogy mit tehetnék, szóljak-e valakinek. Pl a fönökasszonyomnak, csakhogy ez egy évtizedek óta meglévö kollektiva köztük, nem hiszem hogy hinne nekem akárki is. Plusszban ez a kollégám "rám akarja tukmálni" a másik férfi munkatársam, minden áron össze akar hozni minket. Szóval mit tehetnék?(azon kívül hogy igyekszem elkerülni a helyzetet amikor kettesbe kéne lennem a zaklató munkatársammal)
2014. ápr. 17. 09:36
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nagy közös hülyülésnek az ára, ezért nem kell munkahelyen ilyenbe belemenni. Próbálj "hidegülni".
2014. ápr. 17. 09:41
 2/44 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj a főnöknőnek!
2014. ápr. 17. 09:41
 3/44 A kérdező kommentje:
Elsö hát köszi! Neked az hü..lés hogy lefog és a kezem a nemi szervéhez nyomja??? Szerinted én akartam ezt? Céloztam rá? Szval köszi hogy még engem hibáztatsz.
2014. ápr. 17. 09:44
 4/44 anonim válasza:
S miket szokott tenni? Mert ha nem csak ennyit fel is tudod jelenteni molesztálásért!!
2014. ápr. 17. 09:48
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Vagy dugjal veluk, vagy valts munkahelyet.
2014. ápr. 17. 09:50
 6/44 A kérdező kommentje:
Ti hány éves vagytok akik ide írtatok választ? Mert hogy nem vagytok valami érettek az biztos. Viccnek vesztek valamit ami közel sem az. (Tisztelet a kivételnek) De ti akik így gondolkodtok, gondolom azon az állásponton lehettek, hogy akiket megeröszakolnak azok "megérdemlik", mert pl rövid volt a szoknyája? Vagy a kisgyerekeket molesztálókat is felmentitek mert a gyerek játszott a zaklatójával aki lehet hogy a saját csalàdtagja? Semmi olyan célzást soha nem tettem hogy megfognám a nemi szervét, söt még kettönkre vonatkozó szexuális tartalmú célzásom sem volt!!!
2014. ápr. 17. 09:55
 7/44 A kérdező kommentje:
44 kilós vagyok, a munkatársam meg kb 90. Próbálj mwg védekezni!
2014. ápr. 17. 09:56
 8/44 anonim ***** válasza:
51%

Egy normális nő 44kg-osan sem engedi fogdosni a kezét egy munkahelyen egy kollégája által. Annyira átlátszó az egész szinjátékod és a szöveged is, amivel próbálsz érvelni.Akit zaklatnak azt teljesen más szituáció jellemzi, és nem az, amit te bent művelsz. Ráadásul te próbálod most magad a "jó" szerepébe tetszettni, aki szegény áldozat.

Az áldozatoknál teljesen másként történnek a dolgok, és közelébe nincs annak mint ahogy te leírod, pontosan ezért nem kajálja be senki a szöveged.

2014. ápr. 17. 10:04
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben hűvös és tartózkodó és elutasító lennék vele szemben ezután. Az olyan emberrel szemben aki nem tiszteli a határokat nem szabad kedves és vicces lenni!
2014. ápr. 17. 10:06
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég durva zaklatás. Először főnökasszonynak jelezd. Ha úgy látod, hogy nem vesz komolyan akkor váltsd munkahelyet.

Próbálj a kollégával ne maradni kettesben, ha mégis úgy alakul és kezdi a dolgot, hangosan, hogy hallják mások is állítsd le. Ha nem akar érteni belőle körömmel az arcába...Annak nyoma marad magyarázkodhat később hogy miért kapta...

2014. ápr. 17. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!